ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

ATIKA

Η ΑΤΙΚΑ είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές σε προϊόντα κήπου και κατασκευών. Τα προϊόντα για τον κήπο περιλαμβάνουν ψαλίδια μπορντούρας, φυσητήρες - απορροφητήρες φύλλων, θρυμματιστές, κονταροαλυσοπρίονα, αραιωτές χλοοτάπητα κ.ά.

Ιδρύθηκε στη Γερμανία το 1949 και γρήγορα εξελίχθηκε σε μια διεθνούς εμβέλειας εταιρία. Τα προϊόντα ΑΤΙΚΑ διακρίνονται για τη στιβαρή κατασκευή, τη μακρόχρονη λειτουργία και την ενσωματωμένη υψηλή τεχνολογία που διαθέτουν. Είναι διαδεδομένα σε όλη την Ευρώπη, από την Πορτογαλία έως τη Ρωσία και από τη Σκανδιναβία έως την Ελλάδα.

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. εισάγει από το 1972 δομικά μηχανήματα ATIKA (ηλεκτρικές μπετονιέρες) και ηλεκτρικά μηχανήματα κήπου, όπως κονταροαλυσοπρίονα, ψαλίδια μπορντούρας, φυσητήρες- απορροφητήρες φύλλων, θρυμματιστές κλάδων, αραιωτές χλοοτάπητα, τα οποία και διανέμει πανελλαδικά μέσω επιλεγμένων καταστημάτων λιανικής πώλησης.

 

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.