ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

ALTRAD BELLE

No. 1 for Light Construction Equipment

Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρία, η ALTRAD BELLE είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής ελαφρών δομικών μηχανημάτων στον κόσμο. Συνδυάζει με επιτυχία τον σχεδιασμό με την εμπειρία προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά μηχανημάτων για τον κατασκευαστικό κλάδο.

Η εταιρία είναι καθιερωμένη ως παγκόσμιος προμηθευτής ελαφρών δομικών μηχανημάτων, λόγω της ποιότητας κατασκευής των μηχανημάτων συμπίεσης εδάφους, μίξης υλικών και μπετόν, κοπής μπετόν, μεταφοράς υλικών και σκαλωσιών.

Η ALTRAD BELLE επενδύει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και τον εντατικό ποιοτικό έλεγχο, είτε με τη χρήση προσομοιωτών είτε σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, με στόχο την κατασκευή μηχανημάτων ικανών να ανταποκριθούν στις σκληρές απαιτήσεις εργασίας στα εργοτάξια.

Οι πολύχρονες έρευνες της εταιρίας, με στόχο τη βελτιστοποίηση των συνθηκών εργασίας για τους χειριστές των μηχανημάτων, κατέληξαν στη χρήση τεχνολογίας για ελαχιστοποίηση των κραδασμών από τη χρήση των μηχανημάτων στα χέρια των χειριστών. Τα προϊόντα ALTRAD BELLE είναι κατάλληλα σχεδιασμένα για ξεκούραστη, πολύωρη εργασία, χωρίς τις αρνητικές επιπτώσεις των κραδασμών.  

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. συνεργάζεται με την BELLE από το 2002 προσφέροντας στην αγορά την πλήρη σειρά των ελαφρών δομικών μηχανημάτων της εταιρίας. 

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.