ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

FIORI

“Concrete” people who aim concrete results

H εταιρία FIORI,  με έδρα τη Modena της Ιταλίας, σχεδιάζει και κατασκευάζει από το 1942 αυτοκινούμενες-αυτοφορτωνόμενες μπετονιέρες και dumpers για τον κατασκευαστικό κλάδο. Στόχος της εταιρίας είναι η παροχή αποτελεσματικών λύσεων για την παραγωγή και τη μεταφορά σκυροδέματος επί τόπου με ευελιξία, ελαχιστοποίηση του κόστους ενέργειας και μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Καθημερινά, χιλιάδες κυβικά μέτρα μπετόν ετοιμάζονται, μεταφέρονται και χρησιμοποιούνται σε εργοτάξια σε όλο τον κόσμο με τη χρήση μηχανημάτων FIORI. Οι μηχανές καλύπτουν ανάγκες σε πλήθος κατασκευών: pilling, βιομηχανικά κτήρια, κατοικίες, υποδομές σε ύπαιθρο, σιδηροδρομικές γραμμές, γέφυρες, κανάλια μεταφοράς νερού, τούνελ και ορυχεία.

Ο ειδικός σχεδιασμός της βαρέλας ανάμιξης μπετόν σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό ζυγιστικό σύστημα με το οποίο εφοδιάζονται οι μπετονιέρες τύπου CBV (Concrete Batching Vehicle) της FIORI έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή εξαιρετικής και σταθερής ποιότητας μπετόν, πιστοποιημένο από εγκεκριμένα εργαστήρια.        

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. διανέμει όλη την γκάμα των μηχανημάτων FIORI στην ελληνική αγορά από το 1972 και προσφέρει πλήρη κάλυψη σε ανταλλακτικά.       

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.