ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

GARDENA

 

 

Κορυφαία εργαλεία κήπου και αρδευτικά συστήματα για καθημερινή κηπουρική

H GARDENA αναγνωρίζεται διεθνώς ως το κορυφαίο brand για προϊόντα κήπου υψηλής ποιότητας με δραστηριότητα σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.

Η εταιρία προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για κάθε είδους εργασία στον κήπο και για κάθε εποχή: Από εργαλεία κήπου και μηχανήματα περιποίησης γκαζόν έως ολοκληρωμένα συστήματα ποτίσματος και πιεστικά συγκροτήματα, η Gardena διακρίνεται για την καινοτομία, την ποιότητα και την εργονομία των προϊόντων της.

Ιδρύθηκε το 1961 στο Ulm της Γερμανίας και εξελίχθηκε από μια μικρή εμπορική εταιρία για εργαλεία κήπου σε έναν παγκόσμιο αναγνωρισμένο κατασκευαστή έξυπνων προϊόντων και συστημάτων για τη φροντίδα του κήπου. Κορυφαία στιγμή στην ιστορία της Gardena αποτελεί η εφεύρεση του Original Gardena System (OGS) το 1968, το οποίο αποτέλεσε την αρχή για την ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων που απλοποιούν τη διαδικασία του ποτίσματος και κάνουν την ενασχόληση με τον κήπο μια ευχάριστη δραστηριότητα.

Από το 2007 η GARDENA είναι μέλος του Ομίλου Husqvarna και από το 2014 τα προϊόντα της διανέμονται στην Ελλάδα, μαζί με τα υπόλοιπα brands του Ομίλου, από την Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. Τα προϊόντα GARDENA αποτελούν σταθερή προτίμηση για εκατομμύρια καταναλωτές που αγαπούν το πράσινο σε όλο τον κόσμο.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.