ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

GRILLO

Agrigarden Machines

H GRILLO SpA είναι μια ιταλική εταιρία η οποία λειτουργεί από το 1953. Η κατασκευή του πρώτου μοτοκαλλιεργητή το 1957 αποτέλεσε ορόσημο για την πορεία  ανάπτυξης που ακολούθησε. Για περισσότερα  από 55 χρόνια η GRILLO καινοτομεί στον σχεδιασμό και την παραγωγή μηχανημάτων τα οποία προορίζονται για επαγγελματική γεωργία, συντήρηση χώρων πρασίνου καθώς και για ερασιτεχνική χρήση.
 
Κάθε νέο μηχάνημα δοκιμάζεται σε επίπεδο αντοχής και αξιοπιστίας, σύμφωνα με τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα που έχουν εγκριθεί από το Σύστημα Ποιότητας GRILLO. Η βιομηχανική παραγωγή γίνεται με τη βοήθεια μηχανημάτων  υψηλής τεχνολογίας, όπως κοπή με λέιζερ, ρομποτική και ημι-αυτόματη αλυσίδα συναρμολόγησης, στα τέσσερα εργοστάσια  της GRILLO που βρίσκονται στην περιοχή της Cesena. H GRILLO κατασκευάζει 20.000 μηχανήματα ετησίως τα οποία διανέμει σε πάνω από 50 χώρες σε 5 ηπείρους.  

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε., έχοντας μια συνεργασία άνω των 40 ετών με την GRILLO, μεταφέρει αυτή την εμπειρία της για την καλύτερη εξυπηρέτηση του χρήστη ενός μηχανήματος GRILLO.

 

 

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.