ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

HELIFLEX

Integrated solutions Pipes and Hoses

Η εταιρία HELIFLEX Tubos e Mangueiras S.A. δημιουργήθηκε το 1969 με αρχικό σκοπό την αντιπροσώπευση στην Πορτογαλία των προϊόντων του ελληνικού εργοστασίου Α.Γ. Πετζετάκις Α.Ε.

Το 1971 δημιουργήθηκε και στην Πορτογαλία μονάδα παραγωγής, ενώ πριν από 10 περίπου χρόνια η εταιρία αυτονομήθηκε από τον Όμιλο Πετζετάκις. Σήμερα δραστηριοποιείται σε 4 βασικούς τομείς: Heliflex Casa-Jardim (σπίτι - κήπος), Heliflex Agro (γεωργία), Heliflex Tecno-Indústria (τεχνολογία) and Heliflex Construção (κατασκευές).

Μετά από 47 χρόνια, με παρουσία και στις 4 ηπείρους, η εταιρία παράγει όλους τους τύπους των σωλήνων, με 22 γραμμές παραγωγής και ικανότητα κατασκευής 16 εκ. μέτρων σωλήνα ετησίως, δίνοντας πάντοτε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων της.

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. εισάγει και διανέμει προϊόντα HELIFLEX όπως: σωλήνες κήπου, σωλήνες και εξαρτήματα για γεωργική χρήση (μάνικες ποτίσματος, σωλήνες ψεκασμού, εξαρτήματα σωλήνων τεχνητής βροχής) και σωλήνες για βιομηχανικές εφαρμογές (σωλήνες τροφίμων, καθαρισμού πισίνας, πετρελαίου, αναρροφήσεως, κ.ά).

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.