ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

HUSQVARNA®

Ready when you are

Σουηδική υπεροχή: Η HUSQVARNA® είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε προϊόντα δάσους, κήπου, πάρκων και αγρού και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στον επαγγελματία, όσο και στον απαιτητικό περιστασιακό χρήστη. Η εταιρία ξεχωρίζει χάρη στην τεράστια γκάμα και την εκπληκτική καινοτομία των προϊόντων της.

Η HUSQVARNA® επενδύει κάθε χρόνο στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και τη βελτιστοποίηση της εργονομίας των μηχανημάτων, με σκοπό να κάνει την εργασία του τελικού καταναλωτή ευχάριστη, ξεκούραστη και γρήγορη. Οι νέες τεχνολογίες της HUSQVARNA® βοηθούν, επίσης, τους τελικούς καταναλωτές να αποσβέσουν το μηχάνημα που προμηθεύτηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηριστικά επιτεύγματα της HUSQVARNA® είναι τα αυτόματα χλοοκοπτικά Automower®, τα αλυσοπρίονα με αυτόματα ρυθμιζόμενα καρμπυρατέρ AutoTune, οι νέοι 2-χρονοι κινητήρες X-Torq και το σύστημα απόσβεσης κραδασμών, τεχνολογίες τις οποίες πρώτη ξεκίνησε να ενσωματώνει στα προϊόντα της πριν περισσότερο από μισό αιώνα.

Από το 1689, όταν η πρώτη γραμμή παραγωγής της HUSQVARNA® ξεκίνησε κατασκευάζοντας τουφέκια, ηλεκτρικά είδη κουζίνας, ποδήλατα και μοτοσυκλέτες, έως και σήμερα, η φιλοσοφία παραμένει ίδια: η συνεχής ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων των καταναλωτών και των αυστηρών προδιαγραφών που η ίδια θέτει πρώτη. 

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. είναι ο πρώτος αντιπρόσωπος της Husqvarna παγκοσμίως καθώς από το 1962 διανέμει στην Ελλάδα την πλήρη γκάμα μηχανημάτων φροντίδας δάσους, κήπου, πάρκων και αγρού.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.