ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

JONSERED

 

A working life

Η JONSERED® είναι μέλος του ομίλου Husqvarna AB, με 62 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή αλυσοπρίονων, και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στον επαγγελματία, όσο και στον περιστασιακό χρήστη.

Βασισμένη στην παράδοση της Σουηδίας στη δασοκομία, η εταιρία κατασκεύασε το 1954 στο μικρό βιομηχανικό χωριό Jonsered, στη δασώδη περιοχή βορειοανατολικά του Γκέτεμποργκ, το πρώτο εύχρηστο αλυσοπρίονο μονού χειριστή στον κόσμο.

Από τότε έως σήμερα η εταιρία χτίστηκε πάνω στην ασυναγώνιστη ποιότητα και αξιοπιστία των μηχανημάτων που φέρουν τα χρώματα και το λογότυπο της JONSERED® και υιοθετεί τις πρωτοπόρες τεχνολογικές καινοτομίες του εργοστασίου της Husqvarna®.

Για τους επαγγελματίες υλοτόμους η JONSERED® είναι συνώνυμο του αποδοτικού και αξιόπιστου αλυσοπρίονου, ενώ με το πέρασμα των ετών και τον εμπλουτισμό της γκάμας, τα προϊόντα της JONSERED® εισχωρούν πλέον δυναμικά και στον χώρο της περιποίησης κήπων και αγρών.

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. είναι από το 1996 ο επίσημος διανομέας των προϊόντων JONSERED στην Ελλάδα για τη φροντίδα δάσους, κήπου, πάρκων και αγρού.

 

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.