ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

KIPOR

The power keeper

Η ΚIPOR ιδρύθηκε στην Κίνα το 1998 και είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητήρων και ηλεκτροπαραγωγών ζευγών παγκοσμίως, με έμφαση στην καινοτομία και την έρευνα.

 Η ΚIPOR παράγει πετρελαιοκινητήρες, βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκίνητα και βενζινοκίνητα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, ενώ δραστηριοποιείται πλέον και στην κατασκευή ανυψωτικών και δομικών μηχανημάτων (τσάπες-εκσκαφείς). 

Πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, η KIPOR υποστήριξε την ομάδα μετάδοσης της άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Θιβέτ: στην κορυφή της κεντρικής οροσειράς του Έβερεστ, έθεσε για πρώτη φορά σε λειτουργία το Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος IG3000E σε υψόμετρο 6.500μ. και θερμοκρασίες χαμηλότερες των -200, προκειμένου να φορτίζονται οι μπαταρίες του δορυφορικού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού της ορειβατικής αποστολής που κάλυψε το γεγονός.

Με τη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων της, η ΚIPOR έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων τηλεπικοινωνιακών εταιριών του κόσμου, όπως VODAFONΕ, HUAWEI, ALCATEL-LUCENT, CHINA MOBILE MOBICOM, G MOBILE, CHINA UNICOM, SMART, ZTE.

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. είναι ο επίσημος διανομέας της KIPOR από το 2009. Εισάγει και προωθεί στην ελληνική αγορά βενζινοκίνητα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη τύπου inverter, πετρελαιοκινητήρες και πετρελαιοκίνητα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, αθόρυβα και ανοικτού τύπου, μονοφασικά ή τριφασικά από 4,5ΚVA έως 20 KVA.   

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.