ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

KIPOR

The power keeper

Η ΚIPOR ιδρύθηκε στην Κίνα το 1998 και είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητήρων και ηλεκτροπαραγωγών ζευγών παγκοσμίως, με έμφαση στην καινοτομία και την έρευνα.

 Η ΚIPOR παράγει πετρελαιοκινητήρες, βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκίνητα και βενζινοκίνητα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, ενώ δραστηριοποιείται πλέον και στην κατασκευή ανυψωτικών και δομικών μηχανημάτων (τσάπες-εκσκαφείς). 

Πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, η KIPOR υποστήριξε την ομάδα μετάδοσης της άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Θιβέτ: στην κορυφή της κεντρικής οροσειράς του Έβερεστ, έθεσε για πρώτη φορά σε λειτουργία το Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος IG3000E σε υψόμετρο 6.500μ. και θερμοκρασίες χαμηλότερες των -200, προκειμένου να φορτίζονται οι μπαταρίες του δορυφορικού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού της ορειβατικής αποστολής που κάλυψε το γεγονός.

Με τη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων της, η ΚIPOR έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων τηλεπικοινωνιακών εταιριών του κόσμου, όπως VODAFONΕ, HUAWEI, ALCATEL-LUCENT, CHINA MOBILE MOBICOM, G MOBILE, CHINA UNICOM, SMART, ZTE.

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. είναι ο επίσημος διανομέας της KIPOR από το 2009. Εισάγει και προωθεί στην ελληνική αγορά βενζινοκίνητα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη τύπου inverter, πετρελαιοκινητήρες και πετρελαιοκίνητα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, αθόρυβα και ανοικτού τύπου, μονοφασικά ή τριφασικά από 4,5ΚVA έως 20 KVA.   

Εγγραφή στο newsletter

Μάθε ό,τι πραγματικά σε ενδιαφέρει για τη γη, το δάσος & τον κήπο.