ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

LONCIN

Leading Investment Holding Group in China

Όταν η κινεζική πειθαρχία συνάντησε την τεχνολογία αιχμής: Η LONCIN είναι από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Κίνα και ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητήρων, σκαπτικών, γεννητριών και αντλητικών μηχανημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η LONCIN ξεχωρίζει για την αξιοπιστία των προϊόντων της, τα οποία εξάγει σε περισσότερες από 100 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αφρική, ενώ έχει συνάψει ισχυρές συνεργασίες με εταιρίες παγκόσμιας φήμης, όπως η γερμανική ΒΜW.

Δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στους τομείς της βιομηχανίας, της προστασίας του περιβάλλοντος, της αυτοκινητοβιομηχανίας και των επενδύσεων, με περισσότερους από 8.000 εργαζόμενους. Είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής κινητήρων στην Κίνα, κορυφαίος σε όγκο εξαγωγών στα μικρά ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και ο δεύτερος μεγαλύτερος σε όγκο εξαγωγών στα δίκυκλα.

Τα μηχανήματα της LONCIN κατασκευάζονται με σεβασμό στους σύγχρονους κανονισμούς (CE, CARB. EPA) για την ασφάλεια, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος από ρύπους, ενώ περνούν από πολύ αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. είναι ο επίσημος διανομέας της LONCIN στην Ελλάδα, στους βιομηχανικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, τα σκαπτικά, τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και τα αντλητικά συγκροτήματα. Η ποιότητα των μηχανήματων LONCIN σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση του καταναλωτή σε service και ανταλλακτικά, τα κάνει να επαναπροσδιορίζουν τον χαρακτηρισμό made in china!

 

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.