ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

MASTER

POWERED BY SUBARU

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. έχει δημιουργήσει μία πλήρη σειρά μηχανημάτων με κινητήρες SUBARU με το όνομα MASTER, η οποία είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Η σειρά MASTER είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας της εταιρίας μας, σε συνδυασμό με την πολυετή μας συνεργασία με το φημισμένο ιαπωνικό εργοστάσιο SUBARU.

Τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη MASTER, τα σκαπτικά MASTER, τα αντλητικά, ψεκαστικά, πλυστικά και δονητικά συγκροτήματα MASTER καθώς και οι θρυμματιστές κλαδιών MASTER είναι συνώνυμα της αξιοπιστίας, της απαράμιλλης ποιότητας και της αντοχής σε βάθος χρόνου, ακόμα και υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες λειτουργίας.

Όλα τα μηχανήματα MASTER είναι πιστοποιημένα με CE και πληρούν όλους τους κανόνες της Ευρωπαϊκής  Ένωσης. Χιλιάδες καταναλωτές τα εμπιστεύονται για πάνω από 30 χρόνια, πάντοτε με την πλήρη υποστήριξη και after sales service της Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε.

 

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.