ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

MASTER

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. έχει δημιουργήσει μία πλήρη σειρά μηχανημάτων με το όνομα MASTER, η οποία είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Το όνομα MASTER τόσο στα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, όσο και σε μια πληθώρα εφαρμογών, είναι δεκαετίες τώρα εφάμιλλο των επιδόσεων, της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Οι ισχυροί επώνυμοι κινητήρες των κορυφαίων κατασκευαστών, το στιβαρό πλαίσιο ελληνικής κατασκευής με ηλεκτροστατική βαφή και οι ύψιστης ποιότητας πρώτες ύλες, σε συνάρτηση με την πολυετή πείρα της Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε., διασφαλίζουν αφενός υψηλές αποδόσεις και αφετέρου ομαλή λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής για οποιαδήποτε χρήση, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.

Όλα τα μηχανήματα MASTER είναι πιστοποιημένα με CE και πληρούν όλους τους κανόνες της Ευρωπαϊκής  Ένωσης. Χιλιάδες καταναλωτές τα εμπιστεύονται για σχεδόν 40 χρόνια, πάντοτε με την πλήρη υποστήριξη και after sales service της Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.