ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

McCULLOCH

The power to get it done

Η McCULLOCH αποτελεί από το 1999 στην Ευρώπη κι από το 2008 στην Αμερική, μέλος του Ομίλου Husqvarna και παρέχει πλήρη γκάμα μηχανημάτων για τον κήπο με ποιοτικά χαρακτηριστικά υψηλών απαιτήσεων.

H εταιρία ιδρύθηκε το 1943 από τον επιχειρηματία Robert McCulloch ως McCULLOCH MOTORS στο Wisconsin της Αμερικής. Λίγα χρόνια αργότερα μεταφέρεται στην Καλιφόρνια, όπου και κατασκευάζεται το πρώτο της αλυσοπρίονο 5-45 για χρήση από δυο άντρες. Η μεγάλη καινοτομία έγινε το 1949, με το μοντέλο 3-25 για χρήση από ένα άτομο, οπότε πια αρχίζει η μεγάλη ανάπτυξη στον τομέα του αλυσοπρίονου στη Βόρεια Αμερική.

Το 1958 η McCULLOCH MOTORS μετονομάζεται σε McCULLOCH και συνεχίζει την ανάπτυξή της σε νέες αγορές και νέα προϊόντα. Έως το 1980, η McCULLOCH έχει προσθέσει στην γκάμα της μπορντουροψάλιδα, χορτοκοπτικά και φυσητήρες προσανατολίζοντας πλέον τη δραστηριότητά της στην παραγωγή μηχανημάτων κήπου.

Από τον Ιούλιο του 2014 η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. είναι ο επίσημος διανομέας της πλήρους γκάμας των προϊόντων McCULLOCH στην Ελλάδα.

 

Εγγραφή στο newsletter

Μάθε ό,τι πραγματικά σε ενδιαφέρει για τη γη, το δάσος & τον κήπο.