ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

McCULLOCH

The power to get it done

Η McCULLOCH αποτελεί από το 1999 στην Ευρώπη κι από το 2008 στην Αμερική, μέλος του Ομίλου Husqvarna και παρέχει πλήρη γκάμα μηχανημάτων για τον κήπο με ποιοτικά χαρακτηριστικά υψηλών απαιτήσεων.

H εταιρία ιδρύθηκε το 1943 από τον επιχειρηματία Robert McCulloch ως McCULLOCH MOTORS στο Wisconsin της Αμερικής. Λίγα χρόνια αργότερα μεταφέρεται στην Καλιφόρνια, όπου και κατασκευάζεται το πρώτο της αλυσοπρίονο 5-45 για χρήση από δυο άντρες. Η μεγάλη καινοτομία έγινε το 1949, με το μοντέλο 3-25 για χρήση από ένα άτομο, οπότε πια αρχίζει η μεγάλη ανάπτυξη στον τομέα του αλυσοπρίονου στη Βόρεια Αμερική.

Το 1958 η McCULLOCH MOTORS μετονομάζεται σε McCULLOCH και συνεχίζει την ανάπτυξή της σε νέες αγορές και νέα προϊόντα. Έως το 1980, η McCULLOCH έχει προσθέσει στην γκάμα της μπορντουροψάλιδα, χορτοκοπτικά και φυσητήρες προσανατολίζοντας πλέον τη δραστηριότητά της στην παραγωγή μηχανημάτων κήπου.

Από τον Ιούλιο του 2014 η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. είναι ο επίσημος διανομέας της πλήρους γκάμας των προϊόντων McCULLOCH στην Ελλάδα.

 

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.