ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

OREGON

Take pride in your work

H OREGON® είναι ο εφευρέτης και μεγαλύτερος κατασκευαστής αλυσίδας για αλυσοπρίονα παγκοσμίως. Προμηθεύει με κοπτικό εξοπλισμό, τον οποίο παράγει στα 5 υπερσύγχρονα εργοστάσια που βρίσκονται σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία, περισσότερους από 35 ισχυρούς κατασκευαστές αλυσοπρίονων σε όλο τον κόσμο.  

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1947 στο Portland της Πολιτείας Oregon των Η.Π.Α και παράγει περισσότερα από 8.000 προϊόντα δασοκομίας και κήπου υψηλής τεχνολογίας.  Η OREGON® παρέχει προϊόντα που βοηθούν τους επαγγελματίες υλοτόμους και κηποτέχνες να κάνουν την εργασία τους πιο εύκολα, πιο οικονομικά και πιο αποδοτικά.

H OREGON® είναι μέλος του Ομίλου Blount, ο οποίος έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, ενώ απασχολεί περισσότερους από 3.000 εργαζομένους σε όλα τα επίπεδα της παραγωγικής και εμπορικής διαδικασίας.

H OREGON® διανέμεται από το 1963 στην Ελλάδα από την Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. Στην ελληνική αγορά διατίθεται η πλήρης γκάμα του εργοστασίου που περιλαμβάνει εξαρτήματα και αναλώσιμα για τη δασοκομία, την περιποίηση του κήπου και τη συντήρηση και επισκευή των μηχανημάτων, όπως ανταλλακτικά για αλυσοπρίονα, θαμνοκοπτικά, χλοοκοπτικές μηχανές κ.ά. Επιπλέον, στο επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της εταιρίας μας θα βρείτε την ολοκληρωμένη γκάμα μηχανημάτων μπαταρίας OREGON® για την περιποίηση χώρων πρασίνου.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.