ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

SUBARU

Παράδοση στην καινοτομία

Ιαπωνική υπεροχή: Η SUBARU είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητήρων στον κόσμο, με ετήσια παραγωγή πάνω από ένα εκατομμύριο κινητήρες. Η εταιρία αποτελεί θυγατρική του ομίλου Fuji Heavy Industries LTD (F.H.I.) με έδρα το Τόκιο της Ιαπωνίας. Η F.H.I. είναι μια πολυεθνική, κατασκευαστική εταιρία, η οποία παράγει πολλά και διαφορετικά επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας της F.H.I. είναι η αυτοκινητοβιομηχανία, η αεροναυπηγική, οι οικολογικές τεχνολογίες και το τμήμα βιομηχανικών προϊόντων. Όλα τα τμήματα μοιράζονται μια κοινή ιστορία καινοτομίας που δίνει πρόσθετη αξία στα προϊόντα του ομίλου. Οι επαγγελματικοί κινητήρες και ο εξοπλισμός SUBARU έχουν κερδίσει επάξια φήμη σε όλο τον κόσμο για τις υψηλές αποδόσεις τους και την αντοχή τους στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. εισάγει και διανέμει βενζινοκινητήρες SUBARU, οι οποίοι έχουν ευρύτατη χρήση καθώς προσαρμόζονται σε πολλά διαφορετικά μηχανήματα για αγροτική και βιομηχανική  χρήση, καθώς και σε μηχανήματα έργων. Η SUBARU, εστιάζοντας στην ικανοποίηση του καταναλωτή, δημιούργησε κινητήρες που παίρνουν αμέσως μπροστά με το πρώτο τράβηγμα του σκοινιού και που με σωστή συντήρηση διαρκούν πραγματικά για μια ζωή.

 

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.