ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

UNIVERSAL POWERED BY McCULLOCH (UPM)

Αξεσουάρ για τα ισχυρότερα μηχανήματα κήπου και δασοκομίας

Η σειρά προϊόντων UniversalPoweredbyMcCulloch (UPM) αποτελεί μια ξεχωριστή γκάμα αξεσουάρ για μηχανήματα κήπου. Η πλήρης σειρά των αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί για τα ταιριάζει με τα μεγαλύτερα παγκόσμια brands αλυσοπρίονων, θαμνοκοπτικών, χλοοκοπτικών μηχανών, χλοοκοπτικών τρακτέρ και άλλων μηχανημάτων κήπου.

Ο στόχος της σειράς UPM είναι να προσφέρει την ευκολία μιας ολοκληρωμένης σειράς, η οποία περιλαμβάνει αλυσίδες, λάμες, λιπαντικά, πετονιές, δίσκους κοπής, μαχαίρια για χλοοκοπτικές μηχανές και αξεσουάρ για τρακτέρ και μοτοτσάπες. Η σειρά UPM ολοκληρώνεται με πλήθος προϊόντων προστατευτικού εξοπλισμού και χρήσιμων εργαλείων, που ενισχύουν τη χρήση μηχανημάτων κήπου, τα οποία ο καταναλωτής επιλέγει για την αξιοπιστία και την υψηλή τους ποιότητα.

Τα προϊόντα της σειράς UPM έχουν αναπτυχθεί με την εμπειρία και την τεχνογνωσία McCulloch, μέλος του ομίλου Husqvarna, του παγκόσμιου ηγέτη στην κατασκευή μηχανημάτων δασοκομίας και κήπου.

Από το 2014, η UPM διανέμεται στην Ελλάδα, μαζί με τα υπόλοιπα brands του Ομίλου, από την Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε.

 

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.