ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

VICON

100 Years of Innovation

H VICON προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα μηχανημάτων χορτονομής, η οποία περιλαμβάνει ποικιλία μοντέλων όπως: χορτοκοπτικά, λιπασματοδιανομείς, μπαλοδέτες και άλλα.

Είναι μέλος του διεθνούς ομίλου Kverneland Group, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1879 στην ανάπτυξη, παραγωγή και διανομή γεωργικών μηχανημάτων.

Σήμερα η VICON έχει παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στα 100 χρόνια ιστορίας του εργοστασίου, η Vicon είναι υπερήφανη να έχει παρουσιάσει πρώτη στην αγορά πρωτοποριακές καινοτομίες και συνεχίζει και αναπτύσσει τα προϊόντα και την γκάμα της βάσει των αναγκών και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους δουλειά οι τελικοί καταναλωτές.

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα μηχανήματα VICON, με το χαρακτηριστικό  λογότυπο, το οποίο έχει ταυτιστεί με πολύ υψηλής ποιότητας και απόδοσης αγροτικά μηχανήματα.

 

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.