ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ

Ηλεκτρικό Χορτοκοπτικό Gardena ComfortCut Plus 650/30

GARDENA

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 029672429-01

Availability: Εκτός αποθέματος

Ισχυρό και εύχρηστο, με τεχνολογία AutoSpeed μεταβλητής ταχύτητας ανάλογα με τη δυσκολία κοπής. Με μηχανισμό που διασφαλίζει ότι η πετονιά έχει πάντα το σωστό μήκος κατά την εργασία. Με δεύτερη ρυθμιζόμενη χειρολαβή για μεγαλύτερη άνεση. Η τηλεσκοπική λαβή προσαρμόζεται ανάλογα με το ύψος του χρήστη. Η γωνία της κεφαλής ρυθμίζεται για εύκολη πρόσβαση όπου επιθυμείτε, και μπορεί να περιστραφεί κατά 90°, όπου μια ενσωματωμένη ρόδα βοηθά την καθοδήγηση. Διαθέτει προφυλακτήρα φυτών.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 144,00 €

Περιγραφή

Το ισχυρό και εύχρηστο Ηλεκτρικό Χορτοκοπτικό ComfortCut Plus 500/27 είναι κατάλληλο για το κούρεμα του γκαζόν και μεγαλύτερων περιοχών με δύσκολη πρόσβαση. Ο κινητήρας 650 W είναι ιδιαίτερα ισχυρός, πράγμα που σημαίνει ότι εξασφαλίζει ισχυρή και μακράς διάρκειας απόδοση κοπής. Η τεχνολογία Autospeed χαρακτηριστικό αυξάνει αυτόματα την ταχύτητα του κινητήρα σε ψηλότερ και πιο σκληρό χόρτο, γεγονός που σας επιτρέπει να εργάζεστε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά ακόμη και σε πολύ απαιτητικές συνθήκες. Με μηχανισμό που διασφαλίζει ότι η πετονιά έχει πάντα το σωστό μήκος κατά την εργασία. Η πολύ μακριά και εύκολα ρυθμιζόμενη επιπρόσθετη λαβή εξασφαλίζει άνετη και εργονομικά βέλτιστη στάση εργασίας. Η τηλεσκοπική λαβή προσαρμόζεται στο ύψος του χρήστη για εξαιρετικά άνετη εργασία. Χάρη στην κοπή σε γωνία 90°, μπορείτε να ψαλιδίσετε εύκολα τις άκρες που προεξέχουν. Ο ενσωματωμένος τροχός καθοδήγησης κάνει την εργασία ακόμα πιο άνετη. Η ρύθμιση της γωνίας λαβής στην κεφαλή του κοπτικού διευκολύνει την εργασία σε δυσπρόσιτες περιοχές, π.χ. κάτω από παγκάκια. Όταν κουρεύετε κοντά σε παρτέρια λουλουδιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πτυσσόμενο προφυλακτήρα φυτών για να προστατεύσετει τα φυτά σας. Δεν απαιτούνται εργαλεία για την αρχική συναρμολόγηση. Το χορτοκοπτικό έχει διάμετρο κοπής 300 mm.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Iσχύς (kW/hp)650 W
Μήκος πετονιάς (m)4 m / 13,12 feet
Διάμετρος πετονιάς (mm)2 mm / 0,08 "
Πλάτος κοπής (cm)30 cm / 11,81 inch
Μηχανισμός τροφοδοσίαςΧτύπημα
Βάρος (kg)3,5 KG

Λεπτομέρειες

Κωδικός GARDENA09811-20

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ανεξάρτητα ρυθμιζόμενη

Η μακριά και εύκολα ρυθμιζόμενη πρόσθετη λαβή κάνει την εργασία με το χορτοκοπτικό ιδιαίτερα βολική. Επιπλέον, η τηλεσκοπική χειρολαβή επιτρέπει την ανεξάρτητη προσαρμογή στο ύψος του χρήστη.

Προστασία λουλουδιών και δέντρων

Τα γύρω φυτά μπορούν να προστατευθούν χρησιμοποιώντας τον προφυλακτήρα φυτών. Ανάλογα με την κατάσταση λειτουργίας, ο προφυλακτήρας μπορεί επίσης εύκολα να περιστρέφεται προς τη μία πλευρά.

Εύκολη πρόσβαση κάτω από εμπόδια

Η ρύθμιση της γωνίας λαβής στην κεφαλή του χορτοκοπτικού επιτρέπει το κούρεμα σε δυσπρόσιτα σημεία, όπως κάτω από έναν πάγκο ή θάμνο.

Εναλλαγή σε διαφορετικές ρυθμίσεις λειτουργίας

Αλλάξτε τις λειτουργίες (χορτοκοπή - κοπή άκρων - ψαλίδισμα) με το πάτημα ενός κουμπιού. Κάνει την εργασία σας πιο εύκολη και αυτονόητη.

Άνετη κοπή άκρων

Μεγάλη ρόδα για εύκολη και άνετη κοπή άκρων.

AUTOspeed

Περισσότερη δύναμη μέσω της ρύθμισης αυτόματης ταχύτητα - επιταχύνει σε ψηλότερο και πιο σκληρό χόρτο.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.