ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

Κονταροαλυσοπρίονο Gardena TCS 720/20

GARDENA

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 029676030-01

Availability: Εκτός αποθέματος

Το Τηλεσκοπικό Ηλεκτρικό Κονταροαλυσοπρίονο TCS 720/20 χρησιμοποιείται για εργασίες κλαδέματος, ενώ στέκεστε στο έδαφος με άνετο και πάνω από όλα ασφαλή τρόπο.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 160,00 €

Περιγραφή

Το Τηλεσκοπικό Ηλεκτρικό Κονταροαλυσοπρίονο TCS 720/20 χρησιμοποιείται για εργασίες κλαδέματος, ενώ στέκεστε στο έδαφος με άνετο και πάνω από όλα ασφαλή τρόπο. Η χρήση σκάλας και οι δύσκολες αναρριχήσεις στις κορυφές των δέντρων ανήκουν στον παρελθόν.Ακόμη και τα κλαδιά σε δυσπρόσιτα σημεία μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα, χάρη στην ελαφριά και στενή κεφαλή κοπής. Η ανακλινόμενη κεφαλή κοπής παρέχει πρόσθετη άνεση. Ωστόσο, η ρυθμιζόμενη τηλεσκοπική χειρολαβή καθιστά δυνατές περισσότερες εργασίες από την προσέγγιση κλαδιών σε ύψος. Μπορεί επίσης να εκτελέσει εύκολα εργασίες κοπής στο έδαφος, για παράδειγμα την κοπή κλαδιών που έχουν αφαιρεθεί από τα δέντρα κάτω σε ένα βολικό μέγεθος.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ισχύς (Watt)720
Μήκος λάμας (inch/cm)20 cm
Ταχύτητα αλυσίδας (m/s)13
Βήμα αλυσίδας (inch)3/8"
Βάρος (kg)3,9
Κωδικός GARDENA08868-20

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Άνετος χειρισμός

Χάρη στην τηλεσκοπική χειρολαβή, η κοπή στις κορυφές των δέντρων, σε ύψος έως 4,40 μέτρα, μπορεί να γίνει εύκολα με ασφάλεια και άνεση από το έδάφος.

Ασφαλής οδήγηση κοπής

Το σταμάτημα της κοπής στο άκρο της λεπίδας βοηθά στο να παραμένει σταθερό το Τηλεσκοπικό Κονταροπρίονο στη σωστή θέση κατά την κοπή της κάτω πλευράς του κλαδιού και ταυτόχρονα προστατεύει την αλυσίδα κατά την κοπή κοντά στο έδαφος. Ο ιμάντας ώμου που περ

Πολλαπλές χρήσεις

Χάρη στην ανακλινόμενη κεφαλή κοπής, μπορείτε να κόψετε κλαδιά τόσο ψηλά στα δέντρα όσο και χαμηλά στο έδαφος, χωρίς να χρειάζεται να σκύψετε.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.