ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ

Κονταροψάλιδο Μπορντούρας Husqvarna 536LiHE3 

HUSQVARNA

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 029673415-11

Availability: Εκτός αποθέματος

Το κονταροψάλιδο μπορντούρας Husqvarna 536LiHE3 συνδυάζει την απόδοση της βενζίνης με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και την αθόρυβη λειτουργία.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 559,00 €

Περιγραφή

Το Κονταροψάλιδο Μπορντούρας Husqvarna 536LiHE3 συνδυάζει την απόδοση της βενζίνης με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και την αθόρυβη λειτουργία. Με έως και 3,5 μέτρα εμβέλεια, υψηλή ταχύτητα κοπής και αντοχή, προσφέρει επαγγελματικού επιπέδου παραγωγικότητα και αποτελέσματα. Είναι αθόρυβο και ιδανικό για χρήση ακόμη και σε κατοικημένες περιοχές, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και άλλα περιβάλλοντα ευαίσθητα στον θόρυβο. Ο τηλεχειρισμός της γωνίας κοπής και οι άνετες λαβές κάνουν το 536LiHE3 ιδανικό για κάθε χρήση. Συμβατό με όλες τις μπαταρίες και φορτιστές Husqvarna BLi.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μπαταρία

Τύπος μοτέρBLDC (χωρίς ψήκτρες)
Τύπος μπαταρίαςLi-ion
Τάση μπαταρίας (V)36 V

Κοπτικός εξοπλισμός

Μήκος λεπίδας (cm)55
Απόσταση δοντιών (mm)32
Μέγιστη ταχύτητα λεπίδας (cut/min)4000

Στάθμες κραδασμών

Επίπεδο κραδασμών/ μπροστά χειρολαβή (m/s²)3,5
Επίπεδο κραδασμών/ πίσω χειρολαβή (m/s²)2,5

Εκπομπές θορύβου

Στάθμη πίεσης θορύβου dB(A)84
Στάθμη ισχύος θορύβου, εγγυημένη Lwa dB(A)95

Βάρος

Βάρος χωρίς μπαταρία (kg)4,15

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Απόδοση αντίστοιχη βενζινοκίνητων μηχανημάτων

Η μπαταρία ιόντων Li 36V προσφέρει υψηλή ισχύ, αξιοπίστη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής, ανάλογη με αυτή των βενζινοκίνητων μηχανημάτων χωρίς άμεσες εκπομπές ρύπων. Επίσης, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εργασία σας με μία μόνο φόρτιση, όπως θα κάνατε

Κοινή μπαταρία για όλα τα μηχανήματα

Οι μπαταρίες 36V Li-ion είναι σχεδιασμένες για απαιτητικές επαγγελματικές εργασίες μεγάλης διάρκειας. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα μηχανήματα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μπαταρία για να πραγματοποιήσετε πλήθος εργ

Αθόρυβη λειτουργία

Τα χαμηλά επίπεδα θορύβου σας δίνουν τη δυνατότητα να εργαστείτε σε περιοχές όπου ο θόρυβος μπορεί να αποτελέσει περιοριστικό παράγοντα.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.