Είδη 1 εώς 20 από 139 σύνολο

Αύξουσα Ταξινόμηση
Newsfeed

Νικητές διαγωνισμού Agrotica 2024

15 Φεβρουαρίου 2024
Ο μεγάλος διαγωνισμός της Παντελής Παπαδόπουλος στην Agrotica ολοκληρώθηκε με τεράστια συμμετοχή. Οι δύο μεγάλοι νικητές κέρδισαν υπέροχα δώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

Η ξεχωριστή παρουσία της Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. στην AGROTICA 2024

14 Φεβρουαρίου 2024
Με χαρά ανακοινώνουμε την επιτυχημένη συμμετοχή της εταιρείας μας Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ στην Agrotica 2024, μία από τις κορυφαίες εκθέσεις στον τομέα της γεωργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

"Εφυγε" από τη ζωή Παντελής M. Παπαδόπουλος

8 Φεβρουαρίου 2024
"Εφυγε" από τη ζωή Παντελής M. Παπαδόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

Πρωτοβουλία Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. για την Προστασία του Περιβάλλοντος και τη Δενδροφύτευση

24 Ιανουαρίου 2024

Το περιβάλλον και η φύση αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας και η διατήρησή τους αποτελεί καθήκον μας για το κοινό καλό. Έτσι η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. αποφάσισε να αναλάβει δράση για έναν καλό σκοπό.

Την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, σε συνεργασία με το We4All, οι εργαζόμενοι της Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. προχώρησαν σε μια πρωτοβουλία δενδροφύτευσης στην περιοχή Ντράφι της Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. στην Agrotica 2024

3 Ιανουαρίου 2024

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Agrotica 2024, η οποία και θα πραγματοποιηθεί 01 – 04/02/2024, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

Η φλόγα πρέπει να μείνει εκεί που πραγματικά ανήκει και όχι στο δάσος

27 Νοεμβρίου 2023

Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. και η Husqvarna συνεχίζουν να ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Υπουργείο Ενέργειας & Περιβάλλοντος, καθώς παρέδωσαν τη δεύτερη δόση του μνημονίου συνεργασίας, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στην Παλαγία Αλεξανδρούπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

Η Husqvarna ανακαλεί τα αλυσοπρίονα κλαδέματος Husqvarna Aspire™ P5-P4A και PE5-P4A λόγω πιθανού κινδύνου τραυματισμού

9 Οκτωβρίου 2023
Η Husqvarna ανακοινώνει εθελοντική ανάκληση για τα μοντέλα αλυσοπρίονων κλαδέματος Husqvarna Aspire™ P5-P4A (αλυσοπρίονο κλαδέματος) και PE5-P4A (αλυσοπρίονο κλαδέματος με τηλεσκοπικό κοντάριο) λόγω πιθανού κινδύνου τραυματισμού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

Ολοκληρώθηκε το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υλοτομίας!

2 Οκτωβρίου 2023
Μέγας Χορηγός η Husqvarna®

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

4ο Πρωτάθλημα υλοτομίας στο Χρυσοβίτσι

2 Αυγούστου 2023
Μέγας Χορηγός η Husqvarna®

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

Νικητές Καλοκαιρινού Διαγωνισμού Gardena

25 Ιουλίου 2023
Ο μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός Gardena στο instagram ολοκληρώθηκε με τεράστια συμμετοχή. Οι μεγάλοι νικητές κέρδισαν πέντε υπέροχα δώρα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

Πυροπροστασία: Πρόληψη και δράσεις για την ασφάλειά μας

25 Ιουλίου 2023
Η πυρκαγιά είναι μία από τις πιο καταστροφικές φυσικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος. Είναι ανεξέλεγκτη δύναμη που μπορεί να προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές σε ανθρώπινες ζωές, υλικά κτίσματα, φυσικό περιβάλλον, και την πολιτιστική μας κληρονομιά. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε χρήσιμες συμβουλές για να προστατευτείτε εσείς και αγαπημένοι σας από τις πυρκαγιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. χορηγός στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Αειφόρος Συντήρηση Κήπων» του agronomist.gr.

5 Ιουλίου 2023
Η εταιρεία Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. είναι χορηγός του εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο«Αειφόρος Συντήρηση Κήπων» του agronomist.gr. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

H Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. καλωσορίζει το καλοκαίρι

19 Ιουνίου 2023
Στην Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. καλοσωρίσαμε και επίσημα το καλοκαίρι απολαμβάνοντας μοναδικές δροσιστικές λιχουδιές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. χορηγός στην ημερίδα "Πολιτική Προστασία στην Αχαϊα: Δράσεις & Πρωτοβουλίες"

15 Ιουνίου 2023
Η εταιρεία Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. χορηγός στην ημερίδα "Πολιτική Προστασία στην Αχαϊα: Δράσεις & Πρωτοβουλίες", η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 2/06, με την καθολική συμμετοχή των θεσμικών φορέων και των Δήμων Αχαΐας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

Open Day Husqvarna

12 Μαΐου 2023
Η Husqvarna® και το επιλεγμένο κατάστημα ΑΦΟΙ ΦΩΤΙΑΔΗ ΟΕ οργανώνουν "Open Day" το Σάββατο 13 Μαϊου 2023 όπου θα πραγματοποιηθεί επίδειξη των μηχανημάτων Husqvarna στο κατάστημα, στη Δράμα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

Παράδοση Μηχανημάτων Husqvarna® από την Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. στο Δήμο Τρικκαίων!

10 Φεβρουαρίου 2023

Παράδοση μηχανημάτων Husqvarna® στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας της Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. με τον Δήμο Τρικκαίων, κατά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων του θεματικού πάρκου «ο Μύλος των Ξωτικών»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ›

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.