em_blog

Με μεγάλη χαρά οι εργαζόμενοι της Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ «χάραξαν δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού», συμμετέχοντας στο επετειακό 10ο Greece Race for the Cure® που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»  την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

Με αφετηρία το Ζάππειο και σε κλίμα ενθουσιασμού, μαζί με 40.000 ακόμα δρομείς και περιπατητές, τρέξαμε και περπατήσαμε σε 2 όμορφες διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντας ο καθένας το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τις γυναίκες που βιώνουν τον καρκίνο του μαστού, για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση που σώζουν ζωές και φυσικά την ευχή για έναν κόσμο όπου ο καρκίνος του μαστού δεν θα υπάρχει πια.

Το Greece Race for the Cure® είναι ένας αγώνας- θεσμός, ο 2ος μεγαλύτερος αγώνας Race for the Cure® παγκοσμίως και πραγματοποιείται με την έγκριση της Susan G. Komen® και τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Φέτος, στην επέτειο των 10 ετών της Διοργάνωσης, το Greece Race for the Cure® πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.