em_blog Η δυναμική επιστροφή της Xenia στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας μας, στις 25-27 Νοεμβρίου, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με 30.000 επισκέπτες από επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού αλλά και ευρύτερου κλάδου του τουρισμού να περνούν τις πόρτες της προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις τάσεις στην κατασκευή, τη διακόσμηση και τις υπηρεσίες.

Η Husqvarna και η Gardena έδωσαν δυναμικό "παρών" με δύο εντυπωσιακά περίπτερα, παρουσιάζοντας τις ολοκληρωμένες λύσεις φροντίδας πρασίνου που μπορούν να προσφέρουν και στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου.

Από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, μεγάλοι νικητές αναδείχτηκαν ο κ. Στέλιος Γαλέρος που κερδίζει ένα Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας Husqvarna 536LiRX με την Μπαταρία BLi200 και τον Φορτιστή QC330, συνολικής αξίας 823,00 € και η κα Εβελίνα Χρυσοπάκη που κερδίζει ένα Ψαλίδι Μπορντούρας Μπαταρίας Gardena (Li-Ion) Accu Easycut Li-18/50, αξίας 205,00 €. Επιλαχόντες είναι οι κκ Μπάμπης Αλικέρης, Ζωή Γιαννούτσου και Νένη Λαμπροπούλου.


Δείτε φωτογραφικό υλικό από τα περίπτερα της Husqvarna και της Gardena εδώ.