em_blog

H Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. συμμετέχει στην έκθεση HORECA 2018 και παρουσιάζει επιλεγμένα προϊόντα Husqvarna και Gardena, που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις φροντίδας χώρων πρασίνου και στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου καθώς και των κλάδων εστίασης και καφέ. Η HORECA αποτελεί σήμερα το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ για την τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Χάρη στη συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της προμηθευτικής αγοράς αλλά και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, η HORECA έχει καταξιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους της διεθνώς!

Φέτος θα φιλοξενηθεί στο ΜETROPOLITAN EXPO, το πιο άρτιο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας, στις 9 έως 12 Φεβρουαρίου 2018.

Η HORECA είναι μία ζωντανή έκθεση, με έντονο παλμό, μια πλατφόρμα καινοτομιών και εξελίξεων, που στοχεύει συγχρόνως στην κατάρτιση, την εξειδίκευση και την αέναη εκπαίδευση κάθε επαγγελματία επισκέπτη της, μέσα από στοχευμένες εκδηλώσεις για κάθε κατηγορία επισκεπτών, (σεμινάρια, master classes, ανοιχτές συζητήσεις, διαγωνισμούς και live επιδείξεις). Αποτελεί, εν κατακλείδι, τη μεγάλη ετήσια γιορτή για όλους τους ανθρώπους του Τουρισμού, της Γαστρονομίας και της Καφεστίασης, που την υποδέχονται κάθε xρόνο με τον ίδιο, αμείωτο ενθουσιασμό!

Η εταιρία μας έχει εξασφαλίσει ένα περίπτερο για τα προϊόντα Husqvarna & Gardena και θα παρουσιάσει επιλεγμένα προϊόντα και τις προηγμένες τεχνολογίες που αυτά διαθέτουν και τα καθιστούν ιδανική λύση για τη συντήρηση των κήπων και γενικότερα των χώρων πρασίνου των ξενοδοχείων, εστιατορίων και καφέ. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα Προϊόντα Μπαταρίας και στα Ρομποτικά Χλοοκοπτικά Automower® της Husqvarna, ενώ μέσα από ειδικές κατασκευές θα αναδειχθεί η ρεαλιστική χρήση επιλεγμένων προϊόντων Gardena.

Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε στο Hall 2 στο περίπτερο C27.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για να κερδίσουν μια δωροεπιταγή αξίας 400€. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι επισκέπτες θα πρέπει να τραβήξουν μια φωτογραφία στο περίπτερό μας και να την αναρτήσουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook χρησιμοποιώντας τα hashtag #LoveHusqvarna ή/και #LoveGardena. Η πιο δημοφιλής φωτογραφία, δηλαδή εκείνη που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα "like" θα είναι η νικήτρια. Διαβάστε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού εδώ

HORECA 2018
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
METROPOLITAN EXPO, Σπάτα Αττικής

Παρασκευή 9 έως Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, 10.00 - 19.00

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.