em_blog To Πλυστικό Υψηλής Πίεσης Husqvarna PW 460 αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς στο 11ο Συνέδριο DIY & Home Improvement, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στο επιχειρηματικό κέντρο Maroussi Plaza Centre.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ομιλητές από την Ελλάδα, την Γάλλια , την Αγγλία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο μοιράστηκαν με το κοινό ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για τις ψηφιακές πλατφόρμες ως νέα επιχειρηματικά μοντέλα, τις οικονομικές προβλέψεις, τον τρόπο έναρξης της ψηφιακής μεταμόρφωσης μιας εταιρείας, νέους τρόπους συνεργασίας ανάμεσα σε προμηθευτές και καταστήματα καθώς και τη γενικότερη πορεία του Home Improvement σε όλο τον κόσμο.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο: βραβεύοντας τα καλύτερα «DIY Προϊόντων της Χρονιάς», τα οποία ανέδειξαν οι αναγνώστες του περιοδικού και οι επισκέπτες του mastoremata.gr, μέσα από ψηφοφορία τους τελευταίους 4 μήνες.


Στην κατηγορία «Εργαλεία και Μηχανήματα Κήπου» «Προϊόν της χρονιάς» αναδείχτηκε το πλυστικό μηχάνημα Husqvarna PW 460, κάνοντας μας για μια ακόμα φορά περήφανους, γιατί το συγκεκριμένο βραβείο προέρχεται από τους καταναλωτές των προϊόντων μας.

Διαβάστε περισσότερα για το συνέδριο εδώ.