ΠΟΤΙΣΜΑ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ

Πιστόλι Νερού Σήτα Gardena Comfort για Παρτέρια

GARDENA

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 029676327-01

Availability: Εκτός αποθέματος

Το Πιστόλι Νερού Σήτα Comfort για Παρτέρια είναι ιδανικό για το πότισμα παρτεριών και μεγαλύτερων εκτάσεων με φυτά στον κήπο, καθώς ο απαλός ψεκασμός μπορεί να προσαρμοστεί στο μέγεθος των φυτών του παρτεριού.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 30,00 €

Περιγραφή

Το Πιστόλι Νερού Σήτα Comfort για Παρτέρια είναι ιδανικό για το πότισμα παρτεριών και μεγαλύτερων εκτάσεων με φυτά στον κήπο, καθώς ο απαλός ψεκασμός μπορεί να προσαρμοστεί στο μέγεθος των φυτών του παρτεριού. Η εργονομική χειρολαβή με μαλακά πλαστικά στοιχεία εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση κατά τη χρήση. Η ροή του νερού μπορεί να ρυθμίζεται συνεχώς. Για σταθερό πότισμα, η σκανδάλη μπορεί να κλειδωθεί για να μην κουράζεται το χέρι σας. Χάρη στο πρωτοποριακό προστατευτικό σταγόνας, δεν θα βρέχονται πια τα πόδια σας, καθώς αποτρέπεται το στάξιμο του νερού μετά το πέρας της χρήσης. Με ενσωματωμένη τεχνολογία προστασίας από τον παγετό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λεπτομέρειες

Μοτίβο ψεκασμούΣυγκεντρωμένος απαλός ψεκασμός, εκτεταμένος απαλός ψεκασμός
Προστασία από τον παγετόΝαι
Σκανδάλη on/offΝαι
ΚλείδωμαΝαι
Ρυθμιστής ροήςΝαι
Κωδικός GARDENA18319-20

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Εύκολος καθαρισμός

Τα ακροφύσια, που είναι κατασκευασμένα από μαλακό πλαστικό, μπορεί εύκολα να καθαριστούν από επικαθήσεις, όπως τα άλατα, σκουπίζοντάς τα. Ένα ενσωματωμένο φίλτρο βρωμιάς αποτρέπει τη χοντρή βρωμιά από το να περάσει μέσα στο πιστόλι ψεκασμού. Το φίλτρο μπο

Άνετος χειρισμός - γερό κράτημα και σκανδάλη με κλείδωμα

Το Πιστόλι Νερού Σήτα για Παρτέρια διαθέτει ένα εξαιρετικά καλό κράτημα λόγω των μαλακών πλαστικών. Η εργονομική σκανδάλη με κλείδωμα, καθώς και η δυνατότητα διαρκούς ρύθμισης της ποσότητας νερού με ένα δάχτυλο κάνει το χειρισμό ιδιαίτερα ευχάριστο και εύ

Διαφορετικοί τρόποι ψεκασμού χάρη στην πρωτοποριακή ρύθμιση

Χάρη στην πρωτοποριακή ρύθμιση της γωνίας ψεκασμού, ο απαλός ψεκασμός μπορεί να ρυθμιστεί σε πλάτος και να προσαρμοστεί στο μέγεθος των φυτών του παρτεριού. Δυνατότητα για πότισμα απαλού ψεκασμού συγκεντρωμένο ή εκτεταμένο.

Ιδιαίτερο πλεονέκτημα

Το πρωτοποριακή προστατευτικό σταγόνας εμποδίζει τη συσκευή να στάζει μετά τη χρήση. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα έχετε πλέον βρεγμένα πόδια.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.