ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ

Ψαλίδι Μπορντούρας Gardena EasyCut 500/55

GARDENA

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 029676084-01

Availability: Εκτός αποθέματος

Αυτό το εύχρηστο και ελαφρύ Ψαλίδι Μπορντούρας είναι ιδανικό για το εύκολο και αποτελεσματικό ψαλίδισμα μικρών φραχτών.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 105,00 €

Περιγραφή

Αυτό το εύχρηστο και ελαφρύ Ψαλίδι Μπορντούρας είναι ιδανικό για το εύκολο και αποτελεσματικό ψαλίδισμα μικρών φραχτών.Ο συμπαγής σχεδιασμός εξασφαλίζει τη σωστή ισορροπία. Το εργαλείο είναι εύκολο στο χειρισμό λόγω της ειδικής λαβής ErgoTec, ιδίως κατά την κοπή των πλευρών των φραχτών. Η βελτιστοποιημένη γεωμετρία της λεπίδας επιτρέπει την αποτελεσματική, γρήγορη και καθαρή κοπή και λεπτότερων κλαδιών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κινητήρας

Ισχύς (Watt)500

Εξοπλισμός

Μήκος λεπίδας (cm)55
Απόσταση δοντιών (mm)18

Δόνηση και θόρυβος

Στάθμη ισχύος θορύβου, εγγυημένη Lwa dB(A)97

Βάρος

Βάρος (kg)3,9

Λεπτομέρειες

Κωδικός GARDENA09832-20

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Άνετος χειρισμός

Για ξεκούραστη, ασφαλή και ευχάριστη εργασία, το ψαλίδι μπορντούρας εφαρμόζει καλά στο χέρι, χάρη στη λαβή με εργονομικό σχήμα.

Τέλειο αποτέλεσμα κοπής

Οι λεπίδες που λειτουργούν σε αντίθετες κατευθύνσεις επιτρέπουν τη γρήγορη και εύκολη κοπή με ελάχιστη άσκηση δύναμης χωρίς διακοπές.

Υψηλό επίπεδο ασφάλειας

Το προστατευτικό στο άκρο της λεπίδας προστατεύει κατά την κοπή κοντά στο έδαφος ή κατά μήκος των τοίχων του σπιτιού. Το ανακουφιστικό καλωδίου αποτρέπει την ακούσια αποσύνδεση του καλωδίου κατά την κοπή.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.