ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ

Ψαλίδι Μπορντούρας Gardena (NiMH) Accu EasyCut 42

GARDENA

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 029667586-01

Availability: Εκτός αποθέματος

Ελαφρύ Ψαλίδι Μπορντούρας μπαταρίας με εργονομική λαβή και μεγάλο κουμπί εκκίνησης για εύκολη και ασφαλή εκκίνηση σε κάθε περίσταση κοπής.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 140,00 €

Περιγραφή

Ελαφρύ Ψαλίδι Μπορντούρας μπαταρίας με εργονομική λαβή και μεγάλο κουμπί εκκίνησης για εύκολη και ασφαλή εκκίνηση σε κάθε περίσταση κοπής. Βέλτιστη γεωμετρία λεπίδας που σας εξασφαλίζει αποδοτικό, γρήγορο και καθαρό κόψιμο. Το ροστατευτικό λεπίδας προστατεύει το χρήστη από το κλότσημα όταν εργάζεται κοντά στο έδαφος. Προστατεύει τις λεπίδες και αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μπαταρία

Χρόνος λειτουργίας (min)60
Χωρητικότητα μπαταρίας (Ah)1,6
Τύπος μπαταρίαςNiMh
Τάση μπαταρίας (V)18 V

Εξοπλισμός

Μήκος λεπίδας (cm)42
Απόσταση δοντιών (mm)16

Δόνηση και θόρυβος

Στάθμη ισχύος θορύβου, εγγυημένη Lwa dB(A)85
Στάθμη πίεσης θορύβου dB(A)71,4

Βάρος

Βάρος (kg)2,6

Λεπτομέρειες

Κωδικός GARDENA08872-20

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Άνετος χειρισμός

Για ξεκούραστη, ασφαλή και ευχάριστη εργασία, το ψαλίδι μπορντούρας εφαρμόζει καλά στο χέρι, χάρη στη λαβή με εργονομικό σχήμα.

Υψηλό επίπεδο ασφάλειας

Το προστατευτικό στο άκρο της λεπίδας προστατεύει κατά την κοπή κοντά στο έδαφος ή κατά μήκος των τοίχων του σπιτιού. Το ανακουφιστικό καλωδίου αποτρέπει την ακούσια αποσύνδεση του καλωδίου κατά την κοπή.

Ταχύτερη και καθαρότερη κοπή

Οι νέες γεωμετρίες λεπίδας και οι λεπίδες με τρόχισμα ακριβείας με λέιζερ εξασφαλίζουν μια διαρκή, αποτελεσματική, γρήγορη και καθαρή κοπή. Ακόμα και τα πιο χοντρά κλαδιά του φράχτη δεν σας δημιουργούν πρόβλημα.

Τεχνολογία Accu

Πανίσχυρη, αξιόπιστη μπαταρία NiMH για δυνατές επιδόσεις κοπής. Φιλική προς το περιβάλλον και επαναφορτιζόμενη.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.