ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ

Τηλεσκοπικό Ψαλίδι Μπορντούρας Gardena THS Li-18/42

Τηλεσκοπικό Ψαλίδι Μπορντούρας Gardena THS Li-18/42

GARDENA

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 029672466-01

Availability: Εκτός αποθέματος

Τα Τηλεσκοπικά Ψαλίδια Μπορντούρας είναι ιδανικά για εργασία σε κάθε ύψος.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 201,00 €

Περιγραφή

Τα Τηλεσκοπικά Ψαλίδια Μπορντούρας είναι ιδανικά για εργασία σε κάθε ύψος. Η ρυθμιζόμενη τηλεσκοπική λαβή είναι ελαφριά, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα και άνετα να φτάσετε μέρη που διαφορετικά θα χρειαζόσασταν να σκαρφαλώσετε και να κουραστείτε περισσότερο. Απλά προσαρμόστε το μήκος του μπορντουροψάλιδου στο ύψος του στόχου. Επιμηκύνεται έως και 3 μέτρα. Η περιστρεφόμενη κεφαλή κοπής σας επιτρέπει να κόβετε το πάνω μέρος των θάμνων ενώ στέκεστε με ασφάλεια στο έδαφος – χωρίς σκάλα. Επιπρόσθετα μπορείτε να κόβετε στο ύψος του εδάφους χωρίς να χρειάζεται να σκύβετε. Η βέλτιστη γεωμετρία της λεπίδας σας δίνει αποδοτική, γρήγορη και καθαρή κοπή. Η μπαταρία λιθίου 18 V / 2.0 Ah σας εγγυάται έως και 75 λεπτά χρόνο εργασίας. Η ένδειξη επιπέδου μπαταρίας POWERinfo σας δείχνει πότε είναι ώρα για να φορτίσετε. Μια άδεια μπαταρία φορτίζει περίπου σε 3 ώρες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μπαταρία

Χρόνος λειτουργίας (min)75
Χωρητικότητα μπαταρίας (Ah)2
Τύπος μπαταρίαςLi-ion
Τάση μπαταρίας (V)18 V

Εξοπλισμός

Μήκος λεπίδας (cm)42
Απόσταση δοντιών (mm)16

Δόνηση και θόρυβος

Στάθμη ισχύος θορύβου, εγγυημένη Lwa dB(A)89
Στάθμη πίεσης θορύβου dB(A)70

Βάρος

Βάρος (kg)3,4

Λεπτομέρειες

Κωδικός GARDENA08881-20

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ύψος ή στο έδαφος

Η ανακλινόμενη κεφαλή κοπής το καθιστά δυνατό: η κοπή και των κορυφών των θάμνων και του κάτω μέρους μπορεί να γίνει εύκολα και αποτελεσματικά.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.