ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Χλοοκοπτική Μηχανή Husqvarna LC 356V

HUSQVARNA

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 029614102-91

Availability: Εκτός αποθέματος

Στιβαρή και εξαιρετικά αποτελεσματική χλοοκοπτική μηχανή για μεγαλύτερου μεγέθους κήπους, προσφέρει τρεις μεθόδους κοπής για να επιλέξετε.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 795,00 €

Προτεινόμενη Τιμή Προσφοράς 650,00 €

Περιγραφή

Στιβαρή και εξαιρετικά αποτελεσματική χλοοκοπτική μηχανή για μεγαλύτερου μεγέθους κήπους. Χτισμένη πάνω σε ένα ανθεκτικό, συγκολλημένο ατσάλινο πλαίσιο κοπής και εφοδιασμένη με ένα ισχυρό και εύκολο στην εκκίνηση OHC-κινητήρα. Εύκολη και άνετη στους ελιγμούς χάρη στο καινοτόμο σύστημα AutoWalk™ 2. Η σειρά LC-356 προσφέρει τρεις μεθόδους κοπής για να επιλέξετε.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κινητήρας

Κατασκευαστής κινητήραHonda
Μοντέλο κινητήραGCV160
Iσχύς (kW/hp)2,8/3,75
Κυβισμός (cm³)160

Μετάδοση κίνησης

Μετάδοση κίνησηςΑυτοπροώθηση/ Αδιαβάθμητη ταχύτητα

Εξοπλισμός κοπής

Σύστημα κοπής BioClip®, Πλευρική εκτόξευση, Συλλογή
Χωρητικότητα συλλέκτη (lt)68
Πλάτος κοπής (cm)56
Ύψος κοπής, ελάχιστο / μέγιστο (mm)32-108
Θέσεις ρύθμισης ύψους κοπής9

Βάρος

Βάρος (kg)43,4

Λοιπά χαρακτηριστικά

Θέσεις ρύθμισης χειρολαβής3

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ρύθμιση του ύψους των χειρολαβών

Ρυθμιζόμενο ύψος χειρολαβής για αυξημένη εργονομία.

Αναδιπλούμενη χειρολαβή

Για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά. Όταν η χειρολαβή είναι κλειδωμένη στην αναδιπλούμενη θέση είναι δυνατόν να σηκώσετε οριζόντια και να μεταφέρετε το χλοοκοπτικό από τη χειρολαβή.

Εργονομική χειρολαβή

Η μαλακή χειρολαβή με γωνία προσφέρει βέλτιστη άνεση και εργονομικό έλεγχο. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένο OPC (Operator Presence Control) στη χειρολαβή για εύκολη χρήση και άνεση.

Μεγάλος κάδος συλλογής

Κάνει το χλοοκοπτικό κατάλληλο για μεγαλύτερες εκτάσεις με χλοοτάπητα.

Υποδοχή για λάστιχο νερού

Διευκολύνει τον καθαρισμό του πλαισίου κοπής. Συνδέστε τον σωλήνα του νερού στην υποδοχή, ανοίξτε την παροχή του νερού, θέστε σε λειτουργία τον κινητήρα και θα έχετε ένα καθαρό πλαίσιο. Για βέλτιστα αποτελέσματα, καθαρίστε το χλοοκοπτικό αμέσως μετά τη χρ

Τροχοί με διπλά ρουλεμάν

Εξασφαλίζουν ομαλή κίνηση χωρίς να χαλαρώνουν οι τροχοί, ακόμα και μετά από πολλά χρόνια χρήσης.

Λεπίδα CrownCut

Η λεπίδα CrownCut έχει αναπτυχθεί για να ανεβάση σε νέο επίπεδο το αποτέλεσμα κοπής. Ο πολύ καινοτόμος σχεδιασμός της εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση συλλογής και κοπής χορτολιπάσματος.

TwinControl

Το TwinControl, ο έλεγχος της ταχύτητας με τα δύο χέρια, καθιστά εύκολη την εργασία με την κατάλληλη ταχύτητα εδάφους, ανάλογα την επιφάνεια και το περιβάλλον.

TrioClip

Τρία διαφορετικά συστήματα κοπής στο ίδιο μηχάνημα. Επιλέξτε μεταξύ, συλλογής, λειτουργίας BioClip®, ή πλαϊνής εκτόξευσης χόρτου.

BioClip®

Το γκαζόν κόβεται σε πολύ μικρά τεμάχια, τα οποία αποικοδομούνται τάχιστα μετατρεπόμενα σε οργανικό λίπασμα, ενώ ταυτόχρονα ο χλοοτάπητας γίνεται πιο ανθεκτικός σε συνθήκες ξηρασίας.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.