ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Χλοοκοπτική Μηχανή Husqvarna LC 356 AWD

HUSQVARNA

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 029614102-92

Availability: Εκτός αποθέματος

Στιβαρή και υψηλής απόδοσης χλοοκοπτική μηχανή με μια μοναδική στην αγορά απόδοση της τετρακίνησης. Εξαιρετική για μεγαλύτερου μεγέθους κήπους με υπερηψωμένα σημεία και απότομες κλίσεις ή σε περιοχές που κουρεύονται λιγότερο συχνά με ψηλότερο γρασίδι.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 1.055,00 €

Προτεινόμενη Τιμή Προσφοράς 820,00 €

Περιγραφή

Στιβαρή και υψηλής απόδοσης χλοοκοπτική μηχανή με μια μοναδική στην αγορά απόδοση της τετρακίνησης. Εξαιρετική για μεγαλύτερου μεγέθους κήπους με υπερηψωμένα σημεία και απότομες κλίσεις ή σε περιοχές που κουρεύονται λιγότερο συχνά με ψηλότερο γρασίδι. Το σύστημα AWD κινείται, επίσης, με εξαιρετικό τρόπο σε λόφους και ολισθηρό και κεκλιμένο έδαφος. Χτισμένη πάνω σε ένα ανθεκτικό, συγκολλημένο ατσάλινο πλαίσιο κοπής, με το καινοτόμο σύστημα AutoWalk™ 2 και ένα ισχυρό και εύκολο στην εκκίνησηι OHC κινητήρα. Η σειρά LC-356 προσφέρει τρεις μεθόδους κοπής για να επιλέξετε.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κινητήρας

Κατασκευαστής κινητήραHonda
Μοντέλο κινητήραGCV160
Iσχύς (kW/hp)2,8/3,75
Κυβισμός (cm³)160
Χωρητικότητα δοχείου καυσίμου (lt)0,9

Μετάδοση κίνησης

Μετάδοση κίνησηςΑυτοπροώθηση/ Αδιαβάθμητη ταχύτητα

Εξοπλισμός κοπής

Υλικό πλαισίου κοπήςΑτσάλι
Σύστημα κοπής BioClip®, Πλευρική εκτόξευση, Συλλογή
Χωρητικότητα συλλέκτη (lt)68
Πλάτος κοπής (cm)56
Ύψος κοπής, ελάχιστο / μέγιστο (mm)38-108
Θέσεις ρύθμισης ύψους κοπής9

Βάρος

Βάρος (kg)45,5

Λοιπά χαρακτηριστικά

Θέσεις ρύθμισης χειρολαβής3

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ρύθμιση του ύψους των χειρολαβών

Ρυθμιζόμενο ύψος χειρολαβής για αυξημένη εργονομία.

Αναδιπλούμενη χειρολαβή

Για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά. Όταν η χειρολαβή είναι κλειδωμένη στην αναδιπλούμενη θέση είναι δυνατόν να σηκώσετε οριζόντια και να μεταφέρετε το χλοοκοπτικό από τη χειρολαβή.

Εργονομική χειρολαβή

Η μαλακή χειρολαβή με γωνία προσφέρει βέλτιστη άνεση και εργονομικό έλεγχο. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένο OPC (Operator Presence Control) στη χειρολαβή για εύκολη χρήση και άνεση.

Μεγάλος κάδος συλλογής

Κάνει το χλοοκοπτικό κατάλληλο για μεγαλύτερες εκτάσεις με χλοοτάπητα.

Υποδοχή για λάστιχο νερού

Διευκολύνει τον καθαρισμό του πλαισίου κοπής. Συνδέστε τον σωλήνα του νερού στην υποδοχή, ανοίξτε την παροχή του νερού, θέστε σε λειτουργία τον κινητήρα και θα έχετε ένα καθαρό πλαίσιο. Για βέλτιστα αποτελέσματα, καθαρίστε το χλοοκοπτικό αμέσως μετά τη χρ

Λεπίδα CrownCut

Η λεπίδα CrownCut έχει αναπτυχθεί για να ανεβάση σε νέο επίπεδο το αποτέλεσμα κοπής. Ο πολύ καινοτόμος σχεδιασμός της εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση συλλογής και κοπής χορτολιπάσματος.

TwinControl

Το TwinControl, ο έλεγχος της ταχύτητας με τα δύο χέρια, καθιστά εύκολη την εργασία με την κατάλληλη ταχύτητα εδάφους, ανάλογα την επιφάνεια και το περιβάλλον.

TrioClip

Τρία διαφορετικά συστήματα κοπής στο ίδιο μηχάνημα. Επιλέξτε μεταξύ, συλλογής, λειτουργίας BioClip®, ή πλαϊνής εκτόξευσης χόρτου.

BioClip®

Το γκαζόν κόβεται σε πολύ μικρά τεμάχια, τα οποία αποικοδομούνται τάχιστα μετατρεπόμενα σε οργανικό λίπασμα, ενώ ταυτόχρονα ο χλοοτάπητας γίνεται πιο ανθεκτικός σε συνθήκες ξηρασίας.

Κίνηση και στους 4 τροχούς (AWD)

Η κίνηση και στου τέσσερις τροχούς (AWD) εξασφαλίζει την πρόσφυση σε ανώμαλο, υγρό και ολισθηρό έδαφος καθώς και σε πλαγιές.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.