ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Χλοοκοπτική Μηχανή με Κύλινδρο Gardena 400 C Comfort

GARDENA

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 029673026-01

Availability: Εκτός αποθέματος

Η αρχή λειτουργίας των Χλοοκοπτικών Μηχανών με Κύλινδρο 400 C της GARDENA είναι απλή: καθώς ωθείτε τη μηχανή, ο κύλινδρος κοπής και η κάτω λεπίδα μετακινούνται χωρίς να έρχονται σε επαφή.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 172,00 €

Περιγραφή

Η αρχή λειτουργίας των Χλοοκοπτικών Μηχανών με Κύλινδρο 400 C της GARDENA είναι απλή: καθώς ωθείτε τη μηχανή, ο κύλινδρος κοπής και η κάτω λεπίδα μετακινούνται χωρίς να έρχονται σε επαφή. Όπως και με ένα ψαλίδι, το στέλεχος της χλόης ανασηκώνεται και κόβεται. Το ειδικό χαρακτηριστικό: ο κύλινδρος κοπής και η κάτω λεπίδα δεν έρχονται σε επαφή και συνεπώς είναι δυνατή η ευχάριστη εργασία χαμηλού θορύβου, καθώς και η εύκολη ώθηση. Ο σκληρυμένος, με αντικολλητική επίστρωση, κύλινδρος κοπής από ατσάλι υψηλής ποιότητας και η κάτω λεπίδα εδάφους εξασφαλίζουν μια καθαρή κοπή με ακρίβεια για εξαιρετική περιποίηση του γκαζόν. Η Χλοοκοπτική Μηχανή με Κύλινδρο 400 C της GARDENA διαθέτει χαρακτηριστικά που κάνουν την εργασία σας πιο εύκολη και ευχάριστη. Οι μεγάλοι τροχοί με ειδικό πέλμα διευκολύνουν την καθοδήγηση και παρέχουν καλή πρόσφυση. Χάρη στην εργονομική χειρολαβή, μπορείτε να σπρώχνετε τη Χλοοκοπτική Μηχανή πολύ εύκολα. Πρακτικό: η αναδιπλούμενη χειρολαβή με το γρήγορο κλείδωμα σας επιτρέπει να να διπλώνετε τη μηχανή εύκολα και γρήγορα. Το επιθυμητό ύψος κοπής μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα σε 4 βήματα και μπορεί να διαβαστεί εύκολα σε μια κλίμακα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Πλάτος κοπής (cm)40
Ύψος κοπής, ελάχιστο / μέγιστο (mm)12-42
Για έκταση γκαζόν250

Βάρος

Βάρος (kg)9,4

Λεπτομέρειες

Κωδικός GARDENA04022-20

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ευχάριστη εργασία

Χάρη στην τεχνική κοπής χωρίς επαφή της Χλοοκοπτικής Μηχανής με Κύλινδρο - ο κύλινδρος κοπής και η κάτω λεπίδα δεν ακουμπούν - το κούρεμα γίνεται σχεδόν αθόρυβα. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται επίσης η εύκολη και ευχάριστη ώθηση.

Εύκολη ρύθμιση του ύψους κοπής

Το ύψος κοπής μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα σε 4 βήματα και μπορεί να διαβαστεί εύκολα σε μια κλίμακα.

Βολικός εξοπλισμός

Η Χλοοκοπτική Μηχανή με Κύλινδρο 400 C είναι εξοπλισμένη με έναν επιπλέον εκτροπέα για ελεγχόμενη εκτίναξη γρασιδιού και μία εργονομικά σχεδιασμένη λαβή.

Εύκολη μεταφορά

Εύκολο στη μεταφορά λόγω του σχήματος της λαβής (2 δυνατότητες κρατήματος).

Εξοικονόμηση χώρου

Η λαβή της Χλοοκοπτικής Μηχανής με κύλινδρο μπορεί να διαιρεθεί για εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης και εύκολη μεταφορά.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.