ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ

Χορτοκοπτικό Μπαταρίας Gardena (NiMH) SmallCut 300 Accu

GARDENA

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 029667880-01

Availability: Εκτός αποθέματος

Ελαφρύ και εύχρηστο, ιδανικό για ελαφριές εργασίες κοπής στον κήπο. Με 2 χειρολαβές για εύκολη και ασφαλή καθοδήγηση. Με διακόπτη ασφάλειας από αιφνίδια εκκίνηση. Διαθέτει μηχανισμό που διασφαλίζει ότι η πετονιά έχει πάντα το σωστό μήκος κατά την εργασία. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται η μπαταρία και ο φορτιστής
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 126,00 €

Περιγραφή

Το ελαφρύ και εύκολο στη χρήση Χορτοκοπτικό Μπαταρίας SmallCut 300 Accu είναι ιδανικό για ελαφριές εργασίες στον κήπο. Διαθέτει 2 χειρολαβές για εύκολη, άνετη και ασφαλή καθοδήγηση. Ένας διακόπτης ασφαλείας αποτρέπει την αιφνίδια εκκίνηση. Το Χορτοκοπτικό Μπαταρίας SmallCut 300 Accu λειτουργεί με μπαταρία νικελίου (NiMH 18 V/1.6 Ah). Ο χρόνος εργασίας με πλήρως φορτισμένη μπαταρία είναι 25 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κόψετε περίπου 800 μέτρα μπορντούρας γκαζόν. Έχει διάμετρο κοπής 230 mm και οι κοπτικές του επιδόσεις είναι εξαιρετικές χάρη στον πανίσχυρο κινητήρα. Με πλήρως αυτόματη τοροφοδοσία πετονιάς, το γρασίδι κόβεται γρήγορα και με ακρίβεια. Το Χορτοκοπτικό Μπαταρίας SmallCut 300 Accu διατίθεται με μπαταρία και φορτιστή. Ο χρόνος πλήρους φόρτισης είναι περίπου 3 ώρες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Πλάτος κοπής (cm)23
Διάμετρος πετονιάς (mm)1,5
Μήκος πετονιάς (m)10
Μηχανισμός τροφοδοσίαςΑυτόματη
Βάρος (kg)2
Χρόνος λειτουργίας (min)25
Χρόνος πλήρους φόρτισης (h)3

Λεπτομέρειες

Κωδικός GARDENA08844-20

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Αυτόματη τροφοδοσία πετονιάς

Το χορτοκοπτικό είναι εξοπλισμένο με αυτόματη τροφοδοσία πετονιάς.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.