em_blog

Η Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ με τη Husqvarna® υποστηρίζει ενεργά την παγκόσμια διοργάνωση “Socca World Cup 2019” ως πλατινένιος χορηγός.

 

Το πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου “Socca World Cup 2019” είναι η κορυφαία διοργάνωση παγκοσμίως στο άθλημα του ποδοσφαίρου μικρών διαστάσεων (5x5 / 6x6 / 7x7 / 8x8) και θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης από τις 12 έως τις 20 Οκτωβρίου 2019.

 

48 εθνικές ομάδες με διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο (Βραζιλία, Αργεντινή, Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρος, Ινδία, Κίνα, ΗΠΑ, Ρωσία και άλλες) θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή μέσα από έναν κύκλο 96 αγώνων, στους οποίους θα διαιτητεύσει ο Mark Clattenburg, ο διασημότερος διαιτητής των τελευταίων 20 ετών.

 

Το γήπεδο κατασκευάζεται αποκλειστικά για τις ανάγκες της διοργάνωσης από ελληνικές εταιρείες προκειμένου να φιλοξενήσει περισσότερους από 3.000 θεατές. Οι αγώνες θα προβληθούν από τοπικά, εθνικά και διεθνή μέσα και αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον 1,2 εκατομμυρίου  Ελλήνων και 40 εκατομμυρίων θεατών παγκοσμίως.

 

Η διοργάνωση αποτελεί το σημαντικότερο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός που φιλοξενούμε στη χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κρήτης.

Καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, συναυλίες, εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους θεατές. Μεγάλος διαγωνισμός σε επιλεγμένα καταστήματα Husqvarna® της Κρήτης θα αναδείξει 5 τυχερούς νικήτες, οι οποίοι θα κερδίσουν από 1 VIP εισιτήριο για τη διοργάνωση. Δείτε τους όρους εδώ.

 

Η εταιρία μας καλωσορίζει με χαρά το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός και το υποστηρίζει μέσω της χορηγίας του κορυφαίου brand Husqvarna®, το οποίο εκπροσωπεί στις αγορές της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Κύπρου.

 

Μείνετε συντονισμένοι στα διαδικτυακά μέσα της Husqvarna® και της Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ για να ενημερώνεστε για τα σχετικά νέα και εξελίξεις (Facebook, Instagram).


*Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση και το πρόγραμμα των αγώνων θα βρείτε στο www.soccafederation.com