ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε η κορυφαία ελληνική επιχείρηση με ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για τον αγρό, το δάσος, τον κήπο και τα πάρκα. Η δραστηριότητά μας επεκτείνεται και στον χώρο των δομικών μηχανημάτων. Συνεργαζόμαστε με περισσότερα από 24 διεθνή εργοστάσια και διαθέτουμε πάνω από 40.000 προϊόντα μέσω 1.800 επιλεγμένων καταστημάτων.

orama

Όραμα

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο, στον οποίο θα μπορούμε όλοι να ζούμε σε αρμονία με τη φύση και να απολαμβάνουμε τα αγαθά από την καλλιέργεια της γης και τους χώρους πρασίνου.

skopos

Σκοπός

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας, φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον, τα οποία θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και την εργασία μας πιο αποτελεσματική.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους ανθρώπους μας, την υποστήριξη στο επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών μας, την ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή και τη συμβολή μας στη φροντίδα του φυσικού περιβάλλοντος.

Aksies

Αξίες

Ηθική επιχειρηματικότητα

Το ηθικό επιχειρείν αποτελεί σταθερή αξία της εταιρίας μας από την ίδρυσή της. Αυτό μας κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστικούς και ενισχύει τη φήμη μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Υπευθυνότητα

Ο λόγος μας είναι συμβόλαιο: σεβόμαστε τις δεσμεύσεις μας έναντι των προμηθευτών, των επιλεγμένων συνεργατών και των τελικών καταναλωτών που μας εμπιστεύονται και είμαστε υπεύθυνοι για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Κοινωνική συνεισφορά

Στηρίζουμε σε ετήσια βάση προγράμματα και πρωτοβουλίες κοινωνικής συνεισφοράς που σχετίζονται με το περιβάλλον και ευάλωτες ομάδες.

Stoxoi

Στόχοι

  • Να εκσυγχρονίζουμε τις διαδικασίες λειτουργίας της εταιρίας μας από την παραγωγή έως τη διανομή, σύμφωνα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας.
  • Να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας.
  • Να προσφέρουμε στους τελικούς καταναλωτές ολοκληρωμένες λύσεις για την περιποίηση χώρων πρασίνου.
  • Να εκπαιδεύουμε συστηματικά το προσωπικό και τους συνεργάτες μας σχετικά με τις νέες τεχνολογίες, ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε επίπεδο πώλησης, ανταλλακτικών και service.
  • Να ανταποκρινόμαστε άμεσα στη ζήτηση της αγοράς μέσω των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων μας και της γρήγορης εξυπηρέτησης που προσφέρουμε.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.