ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η σωστή λειτουργία του μηχανήματός σας είναι προσωπική μας υπόθεση. Για το λόγο αυτό, οι έμπειροι τεχνικοί μας στην έδρα της εταιρίας μας είναι στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας παρέχουν κατάλληλες οδηγίες, άριστη συντήρηση, επαγγελματική εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών.

Το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης επιδιώκουμε να απολαμβάνετε και στα επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου των συνεργατών μας. Για το λόγο αυτό, παρέχουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη στους συνεργάτες μας και πραγματοποιούμε εκπαιδευτικά σεμινάρια.

 

Τα πιο σημαντικά στοιχεία για την αξιόπιστη λειτουργία ενός μηχανήματος είναι:

Συντήρηση και γνήσια ανταλλακτικά

Συντήρηση και γνήσια ανταλλακτικά

Βασικό στοιχείο για τη μακροζωία και την καλή λειτουργία του μηχανήματός σας είναι η τακτική και προγραμματισμένη συντήρηση, σύμφωνα με τις οδηγίες του εργοστασίου κατασκευής. Τα γνήσια ανταλλακτικά συμβάλλουν στη διασφάλιση της καλής λειτουργίας του μηχανήματος και στην υψηλή απόδοση, σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές.

Τεχνικοί με κατάρτιση και πείρα

Τεχνικοί με κατάρτιση και πείρα

Είναι απαραίτητο να εμπιστεύεστε τα μηχανήματά σας στον πλησιέστερο συνεργάτη της περιοχής σας, προκειμένου να διασφαλίζετε την άριστη ποιότητα του service και τη γνησιότητα των ανταλλακτικών. Οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι στο after sales service.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.