Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. είναι η κορυφαία ελληνική επιχείρηση με μηχανήματα για τον αγρό, το δάσος, τον κήπο, τα πάρκα και δομικά μηχανήματα. Πετυχαίνουμε τους στόχους μας με βάση σταθερές αξίες και αναπτυσσόμαστε διαρκώς.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
etairia1

Με αφετηρία το όραμα ενός διορατικού επιχειρηματία, συνεχίζουμε επί 60 χρόνια με την ίδια επιχειρηματική τόλμη να βάζουμε ολοένα και υψηλότερους στόχους.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
etairia2

Μοιραζόμαστε τον ίδιο ενθουσιασμό και δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να λειτουργούμε αποτελεσματικά ως ομάδα με κατεύθυνση το κοινό μας όραμα.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
etairia3

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα και Σίνδο φιλοξενούν τα γραφεία, τη διοίκηση, τις εκθέσεις, το συνεργείο και τους αποθηκευτικούς χώρους της επιχείρησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
etairia4

Eάν αναζητάς μια επαγγελματική σταδιοδρομία σε έναν χώρο με διαρκείς προκλήσεις και προοπτικές εξέλιξης, τότε μπορείς να γίνεις μέλος της ομάδας μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
etairia5

Πιστεύουμε ότι η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της επιχείρησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευημερία του κοινωνικού συνόλου μέσα στο οποίο λειτουργούμε. Στηρίζουμε σταθερά προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε σχέση με το περιβάλλον και ευάλωτες ομάδες.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
etairia6

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.