ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας. Στηρίζουμε σε ετήσια βάση πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση ευάλωτων ομάδων. Οι πρωτοβουλίες μας έχουν 3 άξονες:

 

1. Οικονομική ενίσχυση Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

2. Προστασία του περιβάλλοντος

3. Ενίσχυση εκπαιδευτικών ιδρυμάτων

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

2010
Ενισχύουμε σταθερά από το 2010 τη σίτιση στον ξενώνα της οργάνωσης Το Χαμόγελο του Παιδιού στον Καρέα.
2012
Χορηγία πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του Κέντρου Βρεφών Η ΜΗΤΕΡΑ.
2013
Προσφέραμε μέρος των εσόδων από την πώληση μηχανημάτων Husqvarna στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων ΕΛΕΠΑΠ και στην Οργάνωση Μπορούμε, η οποία είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση με σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα.   
2015
Συμμετείχαμε στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Μέσω καμπάνιας στο Facebook, διοργανώσαμε μια κλήρωση για ένα συλλεκτικό αλυσοπρίονο Husqvarna και ενισχύσαμε οικονομικά το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού  Άλμα Ζωής. Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας αυτής, διοργανώσαμε στην εταιρία μας ημερίδα με θέμα την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και κεντρική ομιλήτρια την ιατρό Αθηνά Βούρτση και μέλη από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.
2015
Στηρίζουμε τις λαχειοφόρους αγορές του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού Η Αγκαλιά, με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.
2016
Οικονομική ενίσχυση του σωματείου ΕΛΙΖΑ, που φροντίζει την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση.
2016
Υποστήριξη της πρωτοβουλίας Μπορούμε στο Χωράφι με δωρεά προϊόντος.

Προστασία του περιβάλλοντος

2007

Διαθέσαμε στο Πυροσβεστικό Σώμα προϊόντα για ενέργειες καθαρισμού δασών και απεγκλωβισμών και φροντίσαμε για την εκπαίδευση σχετικά με την ορθή χρήση των μηχανημάτων αυτών.

2007

Οι άνθρωποι της εταιρίας μας βρέθηκαν κοντά στους πληγέντες από την πυρκαγιά της Ηλείας, με την αγορά και παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης. Επιπλέον, διαθέσαμε προϊόντα και εξοπλισμό για τον καθαρισμό της περιοχής.

2010

Χορηγήσαμε στην Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού προϊόντα για εργασίες καθαρισμού του Ιλισού.

2013

Στηρίζουμε το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων με δωρεές μηχανημάτων και εκπαιδεύσεις.

2015

Συμμετείχαμε σε ενημερωτικές ημερίδες για την ασφάλεια των υλοτόμων κατά την εργασία.

Ενίσχυση Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων

2000

Από το 2000 ενισχύουμε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με χορηγίες προϊόντων για την πρακτική εξάσκηση των φοιτητών και με τη διοργάνωση επιδείξεων των προϊόντων.

2000

Από το 2000 στηρίζουμε την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή στη Θεσσαλονίκη με επιδείξεις και χορηγίες μηχανημάτων για τις απαραίτητες εργασίες των φοιτητών.

2015

Στηρίζουμε το ΤΕΛ Αιγάλεω και το ΤΕΛ Ελληνικού με χορηγίες μηχανημάτων για την πρακτική εκπαίδευση των φοιτητών και με εκπαιδεύσεις πάνω στη σωστή χρήση των μηχανημάτων.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.