ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις στην Αθήνα

Η έδρα μας είναι ένα σύγχρονο κτίριο και βρίσκεται σε κομβικό σημείο της πόλης. Το κτίριο είναι ενταγμένο με άρτιο τρόπο στον ιστό της πόλης και πληροί τις προδιαγραφές ασφάλειας και λειτουργικότητας που υπαγορεύει το μέγεθος της εταιρίας. Περιλαμβάνει ισόγειους εκθεσιακούς χώρους, γραφεία, αποθήκες και χώρους για το συνεργείο και τα ανταλλακτικά.

Γραφεία

Γραφεία

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας μας είναι μελετημένες προκειμένου να εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σύνολο των δραστηριοτήτων μας και να εξασφαλίζουν ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον για τους ανθρώπους που καθημερινά εργάζονται σε αυτές.

Αποθήκες Αθήνας

Αποθήκες στην Αθήνα

Οι αποθηκευτικοί χώροι της εταιρίας μας είναι από τα πιο νευραλγικά κομμάτια της επιχείρησης. Φροντίζουμε να διατηρούμε σε άψογη κατάσταση τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα μας, προκειμένου να διασφαλίζουμε καθημερινά τη γρήγορη εξυπηρέτηση του δικτύου συνεργατών μας.

Αποθήκες Σίνδου

Αποθήκες και γραφεία στη Σίνδο

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, διατηρούμε ξεχωριστούς αποθηκευτικούς χώρους και γραφεία στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης, τη Σίνδο.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.