ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

ANNOVI REVERBERI

The power of experience

Η ιταλική εταιρία ANNOVI REVERBERI S.p.A ιδρύθηκε στη Modena το 1958 και σταδιακά επεκτάθηκε σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική, όπου το 1989 δημιουργήθηκε η AR North America Inc.

Η εταιρία είναι επί δεκαετίες ηγέτης στην κατασκευή μεμβρανοφόρων ψεκαστικών αντλιών γεωργικής χρήσης, ενώ διαθέτει σημαντική παρουσία και στον τομέα των βιομηχανικών εμβολοφόρων αντλιών υψηλής πίεσης, καθώς και στον τομέα των πλυστικών υψηλής πίεσης, τόσο για ιδιωτική, όσο και για επαγγελματική χρήση.

Το 2014 η ANNOVI REVERBERI δημιούργησε ένα νέο εργοστάσιο στη Σαγκάη, το οποίο συμπλήρωσε τα εργοστάσια στη Modena και το Bomporto της Ιταλίας και ισχυροποίησε την παρουσία της εταιρίας σε περισσότερες από 100 χώρες.

Στην Ελλάδα, η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. εισάγει και διαθέτει από το 1994, μέσω επιλεγμένων καταστημάτων, μεμβρανοφόρες αντλίες ψεκασμού για τη γεωργία, εμβολοφόρες αντλίες υψηλής πίεσης για τη βιομηχανία, καθώς και πλυστικά υψηλής πίεσης ANNOVI REVERBERI.

Εγγραφή στο newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.