em_blog

Η εταιρεία Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. είναι χορηγός του εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο«Αειφόρος Συντήρηση Κήπων». Στο εν λόγω σεμινάριο παρουσιάζονται όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για την άρτια σχεδίαση του κήπου, τη συντήρησή του με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού, με τη χρήση φυσικά των αξιόπιστων εργαλείων Gardena και Husqvarna!

Βρείτε το εδώ!

Για να επιτευχθεί η «Αειφόρος Συντήρηση Κήπων» είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη όλοι οι κρίσιμοι παράγοντες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά του κήπου, δαπανώντας όσο το δυνατόν λιγότερους πόρους. 

 

Στο σεμινάριο επομένως, υπάρχουν όλες τις πληροφορίες για να οριστούν σωστά οι βάσεις διαμόρφωσης και διατήρησηςκάθε κήπου. Ειδικότερα,οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για: 

  • Τον σωστό τρόπο διαμόρφωσης ενός κήπου οποιουδήποτε μεγέθους. 

  • Τα απαραίτητα εργαλεία που θα διευκολύνουν τις εργασίες κηπουρικής. 

  • Τη θρέψη των φυτών στον κήπο, βασισμένη σε επιστημονική λογική. 

  • Τις παραμέτρους άρδευσης, ώστε να ταφυτά να λαμβάνουν την ποσότητα νερού που χρειάζονται. 

  • Τις μεθόδους αντιμετώπισης των ζιζανίων στον κήπο. 

  • Την εγκατάσταση και περιποίηση του χλοοτάπητα, με απλές συμβουλές. 

  • Το κλάδεμα θάμνων και δένδρων. 

Όλοι οι λάτρεις της κηπουρικής μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο agronomist.grκαι να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο. 
 
Το agronomist.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό σχολείο πράσινης αγροτικής κατάρτισης. Διαθέτει μία γκάμα σεμιναρίων με ποικίλες θεματικές ενότητες, όπως ανθοκομία - κηποτεχνία, γεωργία, τρόφιμα & ποτά, κλπ., που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες κηποτεχνικούς και αρχιτέκτονες τοπίου, όσο και σε ερασιτέχνες λάτρεις της κηπουρικής. 

Μην το χάσετε!