em_blog

Την περίοδο 16/05/2021 με 14/04/2021 κατά την οποία είχαν ανασταλεί όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου λόγω της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε η καμπάνια “Γήπεδο - Ready When You Are” με υπαίθρια προβολή, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές με την ευστοχία του μηνύματος και χάρισε στην HUSQVARNA το BRONZE βραβείο στα Ermis Awards.

Τα Ermis Awards είναι ο πιο σημαντικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας. Στόχοι των Ermis Awards είναι η ηθική επιβράβευση και καταξίωση των δημιουργών, η προβολή της λειτουργίας του κάθε τομέα επικοινωνίας και η ανάδειξη της σημασίας της δημιουργικής σκέψης σε κάθε έναν εξ αυτών, καθώς και η ηθική επιβράβευση των Εταιριών Επικοινωνίας και των Διαφημιζομένων / Πελατών για τη συμβολή τους στην ανάδειξη της δημιουργικότητας.

Σε μακροπρόθεσμη βάση, στόχος των Ermis Awards, είναι η καταγραφή της εξέλιξης της ελληνικής διαφήμισης μέσα από τα βραβευθέντα έργα, ώστε τα έργα αυτά να αποτελέσουν ιστορικά ντοκουμέντα για τη δημιουργικότητα.

Κατά κάποιο τρόπο λοιπόν «γράφουμε ιστορία», στοχεύοντας εν τω μεταξύ το χρυσό!