em_blog

Στη δική μας ημέρα γιορτής, μαζί με επαγγελματίες δασοκόμους, μαθητές και σπουδαστές της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής και μαθητές  ΕΠΑΛ του τομέα γεωπονικών επιστημών, παρουσιάζουμε τα καινοτόμα προϊόντα μπαταρίας HUSQVARNA και τα νέα επαγγελματικά αλυσοπρίονα Husqvarna 592XP & Husqvarna 585 και εκπαιδεύουμε στην ορθή χρήση και συντήρηση και στην ασφαλή χρήση με μέσα ατομικής προστασίας. 

Τη δράση μας στηρίζουν με την παρουσία τους οι τοπικοί φορείς και ευχαριστούμε θερμά για αυτό τον Δήμαρχο Κιλκίς κ.Δ. Κυριακίδη και τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς κ.Θεόδωρο Κοκκίνη.

Συστήνουμε το μέλλον της τεχνολογίας μέσα από τα προϊόντα μπαταρίας και το αυτόματο ρομποτικό χλοοκοπτικό Husqvarna Automower αλλά και μέσα από τις καινοτόμες τεχνολογίες που εφαρμόζουμε στα νέα επαγγελματικά αλυσοπρίονα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, θέλουμε όλοι μαζί να έρθουμε πιο κοντά στο δάσος, να μάθουμε περισσότερα για τη σημαντικότητα του αλλά κυρίως για την ανάγκη της προστασίας του, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την ανθρώπινη επιβίωση.