em_blog

Η τεχνολογική υπεροχή της σουηδικής τεχνολογίας HUSQVARNA για τον κήπο, τον αγρό, τα πάρκα και το δάσος, στο πρώτο ανανεωμένο πρότυπο κατάστημα της Ελλάδας στη Ρόδο!

 

Η Husqvarna διαχρονικά στηρίζεται και προοδεύει μέσα από ένα ενισχυμένο δίκτυο συνεργατών. Μια από τις βασικές της προτεραιότητες είναι η στήριξη των συνεργατών της προκειμένου να παρέχουν στον τελικό χρήστη των προϊόντων της μια ολοκληρωμένη εμπειρία λύσεων για κάθε εργασία φροντίδας για τον κήπο, τον αγρό, τα πάρκα και το δάσος.  Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την νέα εποχή που ξεκινά για τα καταστήματα των συνεργατών μας και για την ενιαία εικόνα που χτίζεται στην ελληνική αγορά.

 Το πρώτο ανανεωμένο πρότυπο κατάστημα της Husqvarna στην Ελλάδα «AGROPLAN, ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΑΠ. & ΕΜΜ» εγκαινιάστηκε στη Ρόδο!

Το κατάστημα απευθύνεται στους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες του κήπου, του αγρού, των πράσινων πάρκων, του δάσους, καλώντας τους να γνωρίσουν από κοντά τις καινοτόμες λύσεις της υψηλής σουηδικής τεχνολογίας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα καταστήματος που αναδεικνύουν την ξεχωριστή εμπειρία Husqvarna.

 




Ιδιαίτερες εκπλήξεις περίμεναν όσους επισκέφθηκαν το νέο πρότυπο κατάστημα την ημέρα των εγκαινίων Σάββατο 28 Μαΐου ενώ ταυτόχρονα γνώρισαν και τις νέες τεχνολογικές «αφίξεις» της Husqvarna. Σε μία ολοήμερη γιορτή τεχνολογίας οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη της πλήρους γκάμας μηχανημάτων της Husqvarna, που ενσωματώνει τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια, την πιστότητα και τη φιλικότητα.

Ειδικότερα, στο νέο κατάστημα θα διατίθενται οι:

  • Πλήρης σειρά του Αυτόματου Ρομποτικού χλοοκοπτικού Husqvarna Automower®
  • Πλήρης γκάμα προϊόντων μπαταρίας
  • Πλήρης γκάμα Επαγγελματικών & Ημιεπαγγελματιών Αλυσοπρίονων
  • Πλήρης γκάμα λύσεων για τη φροντίδα του αγρού, του κήπου, του δάσους και των πάρκων.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι τοπικών φορέων της Ρόδου, επιχειρηματίες και στελέχη της αυτοδιοίκησης, καθώς και οι άνθρωποι της ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, της ηγέτιδας ελληνικής εταιρείας στο χώρο των μηχανημάτων, η οποία γιορτάζει φέτος την επέτειο των 60 χρόνων αντιπροσώπευσης των προϊόντων Husqvarna στην ελληνική αγορά.